Δ. Πλευράκη: Συγχαίρει Μοχό και Χερσόνησο

Ποδόσφαιρο
Δ. Πλευράκη: Συγχαίρει Μοχό και Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φινάλε των τοπικών πρωταθλημάτων και οι επιτυχίες των σωματείων του δήμου Χερσονήσου

Τα τοπικά πρωταθλήματα έλαβαν και επίσημα τέλος λόγω κορωνοϊού και αναδείχτηκαν οι πρωταθλητές στην ΕΠΣΗ, με δύο εξ’ αυτών να προέρχονται από τον δήμο Χερσονήσου. Στην Α2 ΕΠΣΗ η Χερσόνησος και στην Β1 ΕΠΣΗ ο Μοχός κατέκτησαν τους τίτλους.

Έτσι με μια συγχαρητήρια επιστολή της, η Δήμ. Σύμβουλος & τ. Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Χερσονήσου, κ. Δέσποινα Πλευράκη, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των σωματείων του δήμου. Αναλυτικά:

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις ομάδες ποδοσφαίρου του Δήμου Χερσονήσου για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους καθ’ όλη την διάρκεια της τελευταίας αθλητικής περιόδου προς την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων.

Πρωταθλητής Β1 ΕΠΣΗ αναδείχθηκε ο Μοχός!!!!

Η ομάδα του Μοχού είναι με κάθε επισημότητα η πρωταθλήτρια της Β1 τοπικής κατηγορίας καταγράφοντας την δική της  ανοδική ιστορική διαδρομή, κάνοντας όλους εμάς, φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας, υπέρμετρα υπερήφανους!!! 

Η επικύρωση της  βαθμολογίας της ομάδας, μετά από απόφαση της ΕΠΟ,  την στέφει επισήμως και μαθηματικά  πρωταθλήτρια έχοντας κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και την άνοδο της στην Α2.

Την ίδια τύχη είχε και η ομάδα του Λ. Χερσονήσου, η Χερσόνησος η οποία διεκδίκησε την κατηγορία στην οποία πραγματικά ανήκει... και πλέον πρωταγωνιστεί στην Α1 με εξαιρετική πρόοδο που σημειώνει το τελευταίο διάστημα μετά την ανάληψη της νέας διοίκησης της!!!

Όλες οι ομάδες είχαν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια παρά τις δυσκολίες έως ότου ανασταλούν οι αθλητικές δραστηριότητες στην χώρα μας από την πανδημία αποδεικνύοντας τον έντονα αθλητικό δυναμικό που διαθέτει ο Δήμος μας.

Με την ευχή ότι το αθλητικό ιδεώδες εξάρει την ομαδικότητα, την συνοχή της κοινωνίας, προβάλλει το τόπο μας μέσω των εξαίρετων αθλητών μας, η δημοτική αρχή οφείλει να στηρίζει με κάθε τρόπο τους ανθρώπους του αθλητισμού αλλά και να αναβαθμίζει τις αθλητικές υποδομές του για την εξέλιξη και την πρόοδο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News