Κύπελλο ΕΠΣΗ: Διαφωνούν ΠΟΑ, Γιούχτας και ΠΑΝΟΜ με την κλήρωση

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Διαφωνούν ΠΟΑ, Γιούχτας και ΠΑΝΟΜ με την κλήρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρόεδροι των τριών σωματείων εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της ΕΠΟ

Μια από τις πρώτες ενέργειες της ΕΠΣΗ το προσεχές διάστημα θα είναι η ανάδειξη του Κυπελλούχου της σεζόν 2019-20 όχι μέσω κάποιας αγωνιστικής δραστηριότητας αλλά με… κλήρωση!

Αυτή είναι η απόφαση της ΕΠΟ και την οποία οι Ενώσεις καλούνται να τηρήσουν και στη συνέχεια ο Κυπελλούχος Κάθε Ένωσης να δηλωθεί στην Ομοσπονδία για να συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο Ηράκλειο, οι υποψήφιοι Κυπελλούχοι είναι ο ΠΟΑ, ο Γιούχτας και ο ΠΑΝΟΜ, όμως και τα τρία σωματεία έχουν εκφράσει ανοιχτά τις αντιρρήσεις τους για την κλήρωση.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε είδους κλήρωση» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιώργος Λέλεκας ενώ ο συνάδελφός του στον Γιούχτα, ο Νίκος Μπουνάκης τονίζει τα εξής: «Νομίζω ότι η κλήρωση δεν είναι στη φιλοσοφία του Γιούχτα αλλά δεν είναι και στην φιλοσοφία καμίας ομάδας από αυτές που προχώρησαν στο Κύπελλο ΕΠΣΗ. Νομίζω ότι αδικείται έτσι κατάφωρα η αγωνιστική τους προσπάθεια».

Στο ίδιο πνεύμα και ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ Βασίλης Πρινέας είπε: «Ο ΠΑΝΟΜ δεν θέλει να κατακτά τίτλους μέσω κλήρωσης». Ωστόσο παρά τις αντιθέσεις τους και από τη στιγμή που υπάρχει επίσημη απόφαση, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι και σύντομα θα γίνει η κλήρωση για τον Κυπελλούχο, κάτι που θα σεβαστούν τα σωματεία, αφού πρόκειται για μία κατάσταση λόγω των ειδικών συνθηκών που έφερε ο κορωνοϊός…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News