ΕΠΣΗ: Πρωταθλητές Δαμάστα, Χερσόνησος, Μοχός, ΟΦΑΜ και Τηγανίτης!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Πρωταθλητές Δαμάστα, Χερσόνησος, Μοχός, ΟΦΑΜ και Τηγανίτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικυρώνονται οι βαθμολογίες μετά την ολική διακοπή που αποφάσισε η ΕΠΟ

Επισφραγίστηκε το φινάλε του τοπικού ποδοσφαίρου για την φετινή περίοδο, με την ΕΠΟ να αποφασίζει την ολική διακοπή των ερασιτεχνικών κατηγοριών. Έτσι στην ΕΠΣΗ επικυρώνονται οι βαθμολογίες σε Α1, Α2, Β1, Β2 και Γ’ ΕΠΣΗ.

Στην Α1 ΕΠΣΗ απέμενε μία αγωνιστική με την Δαμάστα να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο και πλέον να είναι και επίσημα πρωταθλήτρια, παίρνοντας για πρώτη φορά το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο δευτεραθλητής Αλμυρός θα περιμένει την επίσημη απόφαση της ΕΠΟ για να ανέβει και εκείνος στην Γ’ Εθνική, κάτι που είναι δεδομένο.

Στην Α2 ΕΠΣΗ απέμεναν 11 ολόκληρες αγωνιστικές και πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η Χερσόνησος, η οποία ήταν και το ακλόνητο φαβορί. Η Χερσόνησος με 54 βαθμούς ήταν στο +10 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Μαραθώνα.

Στην Β1 ΕΠΣΗ δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο Μοχός είναι η ομάδα που κατακτά τον τίτλο με 46β. και ενώ αν γινόταν οι αγώνες θα παιζόταν θρίλερ καθώς ακολουθούσαν Κουνάβοι (44), Ομόνοια (43) και Ποσειδώνας (42).

Στην Β2 ΕΠΣΗ πρωταθλητής είναι ο ΟΦΑΜ κι ενώ υπολείπονταν δύο αγωνιστικές. Κι εγώ αν παιζόταν οι αγώνες, θα υπήρχε αγωνία, καθώς πίσω από τον ΟΦΑΜ (45β.), ακολουθούσαν Τύλισος (43) και Αετός Ανωγείων (42) κι ενώ ακολουθούσε ντέρμπι ΟΦΑΜ-Αετός!

Στην Γ’ ΕΠΣΗ πρωταθλητής είναι ο Τηγανίτης στην ισοβαθμία με την Θέρισο! Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, Τηγανίτης και Θέρισος είχαν από 44β. με τις δύο ομάδες να έχουν στα μεταξύ τους ματς από μία νίκη (Θέρισος-Τηγανίτης 3-2 και Τηγανίτης-Θέρισος 2-0). Έτσι ο Τηγανίτης για ένα γκολ παίρνει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι δύο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο από τον 3ο της βαθμολογίας Κόροιβο που έχει 43β.!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News