EΠΣ Χανίων: Στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για τον δευτεραθλητή!

Ποδόσφαιρο
EΠΣ Χανίων: Στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για τον δευτεραθλητή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή έχει φέρει διχογνωμίες στα Χανιά

Στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ έχει αποφανθεί η ΕΠΣ Χανίων σχετικά με το θέμα Παλαιόχωρας και Απόλλωνα. Σε περίπτωση πιθανής αναδιάρθρωσης άλλωστε και μιας πρόωρης λήξης των πρωταθλημάτων, το ζήτημα για τη 2η θέση πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Αυτή τη στιγμή, στη βαθμολογία που παρουσιάζει η ΕΠΣΧ, η Παλαιόχωρα αναφέρεται ως 2η πίσω από τον Αρη Σούδας, ενώ στην 3η θέση ακολουθεί ο Απόλλων. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το ζήτημα είναι σύνθετο, η ΕΠΣΧ έχει ζητήσει τα "φώτα" της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ έτσι ώστε το θέμα να διευκρινιστεί απόλυτα και να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες από τις δύο ομάδες, εν όψει μάλιστα και της πιθανής ανόδου (απευθείας;) της δευτεραθλήτριας ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Μένει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΣ Χανίων μέχρι σήμερα -πλην της εικόνας που παρουσιάζει η βαθμολογία στην ιστοσελίδα της- δεν έχει ενημερώσει με κάποια επίσημη ανακοίνωση τι ισχύει με τη 2η θέση και ποια από τις δύο ομάδες συγκεκριμένα, Παλαιόχωρα ή Απόλλων, Απόλλων ή Παλαιόχωρα ακολουθεί τον Αρη Σούδας.

Πηγή: athlitiko.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News