Τοπικό

Ηρόδοτος: Το συγκινητικό «αντίο» της Κατερίνας Τσαντηράκη...

Αποφάσισε να αποχωρήσει από τα διοικητικά μετά από τρία χρόνια ενασχόλησης και ο ιστορικός σύλλογος την ευχαριστεί για την ανιδιοτελή προσφορά της

Μια δυναμική όσο και ευαίσθητη παράγοντας του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, η Κατερίνα Τσαντηράκη, πρόεδρος τα τελευταία χρόνια των Ελπίδων Ηροδότου, ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα.

Όπως τόνισε στο συγκινητικό της «αντίο»: «Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος...Μετά από ώριμη σκέψη μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς δεν θα συνεχίσω στις Ελπίδες Ηροδότου και γενικά στον Ηρόδοτο. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια».

Η αποχώρηση της Κατερίνας Τσαντηράκη έφερε στεναχώρια στην οικογένεια του Ηροδότου, με την διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση να της απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ, τονίζοντας την ανιδιοτελή της προσφορά:

«Σε μια εποχή που υπάρχει ένδεια ανιδιοτελειών ανθρώπων που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, η Κατερίνα μας (Τσαντηρακη) ανακοίνωσε δημόσια την πρόθεση της να σταματήσει την διοικητική της ενασχόληση με τα "Ελπιδάκια" όπως έλεγε αλλά και τον Ηρόδοτο γενικά.

Η νυν διοίκηση του Ηροδότου στο πρόσωπο της Κατερίνας αλλά και του συνεργάτη της Βασίλη Μιχαλέλη, βρήκε ανθρώπους που η προσφορά τους δεν είχε κάποιον άλλο στόχο πέραν της υπηρεσίας σε αυτό που αγαπούν.

Πάρα τις αντικειμενικές δυσκολίες η Κατερίνα πρόσφερε συνεχώς, σαν παράγοντας σαν Μάννα, σαν φίλη, σαν συνεργάτης. Έχει καλοσύνη απέραντη που είναι τόσο μεγάλη που την καθιστά ιδανική γι’ αυτό που με τόση ικανότητα έκανε στα τμήματα υποδομής.

Η διοίκηση του Ηροδότου ευγνωμονεί την φίλη και συνεργάτη κ. Τσαντηράκη, η οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια αναβάθμισης των τμημάτων υποδομής του Ηροδότου, στην κατεύθυνση του ενιαίου της λειτουργίας του συλλόγου, που τόσο πολεμήθηκε από κάποιους άλλους.

Χρέος της εκάστοτε διοίκησης του Ηροδότου είναι να αξιοποιεί παράγοντες του χαρακτήρα και της προσφοράς της Κατερίνας.

Σε ευχαριστούμε…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια