Τοπικό

Δαμάστα: Τα συγχαρητήρια του υφυπουργού για την προσπάθειά της

Επιστολή από τον Λευτέρη Αυγενάκη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του, συγχαίρει τον ΑΟ Δαμάστας για την κοινωνική του προσφορά, με αφορμή την διάθεση του αυτοκινήτου της ομάδας στο δήμο Μαλεβιζίου και την αλληλεγγύη σε ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 
Η επιστολή που απευθύνεται προς τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Δαμάστας αναφέρει τα εξής:
"Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητά Μέλη,
Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της ομάδας σας και την πολύτιμη προσφορά που παρέχετε για τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές ανάγκες του Δήμου Μαλεβιζίου.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι πέρα από τις αθλητικές επιτυχίες που καταγράφετε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστείτε και εκτός αγωνιστικών χώρων με τις ουσιαστικές σας δράσεις.
Η διάθεση του αυτοκινήτου της ομάδας σας και η κάλυψη όλων των εξόδων κίνησης για το διάστημα των έκτακτων μέτρων, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την κοινωνική σας ευαισθησία και την αλληλεγγύη που δείχνετε για την φροντίδα των ευάλωτων ομάδων και όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας για αυτή την σπουδαία πράξη και εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε να σκοράρετε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια