Δαμάστα: Ξεκίνησε το αυτοκίνητο της προσφοράς και της αλληλεγγύης

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Ξεκίνησε το αυτοκίνητο της προσφοράς και της αλληλεγγύης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με οδηγό τον Θωμά Μπιμπίρη μοίρασε προϊόντα σε συνανθρώπους μας στον Κρουσώνα

Το πρώτο του δρομολόγιο στον δήμο Μαλεβιζίου πραγματοποίησε σήμερα το αυτοκίνητο της Δαμάστας, το οποίο μετατράπηκε σε αυτοκίνητο προσφοράς και αλληλεγγύης σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους.

Με οδηγό τον Θωμά Μπιμπίρη, έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, και μαζί στελέχη του δήμου Μαλεβιζίου, το αυτοκίνητο της Δαμάστας βρέθηκε το πρωί στο Γάζι και παρέλαβε κούτες με προϊόντα. Πρώτος προορισμός ήταν το κεφαλοχώρι του Κρουσώνα, όπου τα προϊόντα μοιράστηκαν σε συνανθρώπους μας στην τοπική κοινωνία.

Έτσι, με την διανομή των προϊόντων, πρόσφεραν χαρά και χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας και λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν για τον κορωνοϊό, δεν μπορούν να μετακινηθούν και να εξυπηρετηθούν μόνοι τους.

Τα δρομολόγια του αυτοκινήτου της Δαμάστας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και σε άλλα χωριά του δήμου Μαλεβιζίου…

Το μήνυμα του δημάρχου

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε τα εξής: «Τέτοιες στιγμές η ιδιωτική πρωτοβουλία αποδεικνύει ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Από την καρδιά μου ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσοι δήλωσαν και δηλώνουν πρόθυμοι με όποιο τρόπο επιθυμούν να ενισχύσουν το τιτάνιο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών μας, αυτές τις δύσκολες μέρες που προσφέρουμε πόρτα – πόρτα βοήθεια σε όλο το Μαλεβίζι. Ευχαριστώ τον Αντώνη Παπαδάκη και σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Ο.Δαμάστας για τη διάθεση οχήματος, αλλά και οδηγού και καυσίμων. Ευχαριστώ, επίσης, την Toyota Παπακαλιάτης Α.Ε. για τη διάθεση οχήματος. Δε θα καλύψουν απλά χιλιομετρικές αποστάσεις, αλλά κυρίως τις κοινωνικές και συναισθηματικές αποστάσεις, που δυστυχώς έχουν μεγαλώσει λόγω του κορωνοϊού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News