ΕΠΣ Ρεθύμνου: Κάλεσμα για αιμοδοσία

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Ρεθύμνου: Κάλεσμα για αιμοδοσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθημερινά στο Κέντρο Νέων του Δήμου Ρεθύμνου...

Με ανοικτό κάλεσμα η ΕΠΣ Ρεθύμνου ζητάει από όλα τα μέλη της οικογένειας του ποδοσφαίρου να συμμετέχουν στις αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται καθημερινά στο Κέντρο Νέων του Δήμου Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλες και όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19).

Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, με την έξαρση των κρουσμάτων, είναι και η μεγάλη μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Όλη η αθλητική-ποδοσφαιρική οικογένεια εκτός από το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθε, προωθεί την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά ως βασική αξία του αθλητισμού.

Σαν οικογένεια του ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο οφείλουμε να συμβάλλουμε σε αυτή την κατεύθυνση, παρακινούμενοι όλοι μας και από την σχετική παρότρυνση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για συμμετοχή στις αιμοδοσίες του συστήματος υγείας, παραγόντων, ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών και όσων άλλων μπορούν να δώσουν αίμα.

Η Διοίκηση της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συστρατεύεται σε αυτή την διαδικασία, προσκαλεί και παρακαλεί όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα του Νομού ώστε να συνδράμει και αυτή από τη δικιά της μεριά.

Μετά από συνεννόηση με τη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας Ν. Ρεθύμνης σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ πως λειτουργεί καθημερινά (09.00 έως 13.00) αιμοδοσία από κινητή μονάδα αιμοδοσίας στο ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ του Δήμου Ρεθύμνου (απέναντι από την εκκλησία Τεσσάρων Μαρτύρων στην οδό Γερακάρη 24) και σας καλούμε για μία ακόμη φορά, όσοι επιθυμείτε, να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια.

Εξάλλου 5 λεπτά, σώζουν ζωές.

ΤΈΛΟΣ, η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ από την μεριά της θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους ΗΡΩΕΣ της καθημερινότητας μας, όλους του ιατρούς, νοσηλευτές, το ΕΚΑΒ και όλους τους εμπλεκόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που στέκονται όρθιοι και ΠΕΡΗΦΑΝΑ προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες ΖΩΗΣ.

Εμείς, οι υπόλοιποι συνεχίζουμε να… ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News