Τοπικό

Τριτωνία: Δίπλα στους ηλικιωμένους με δικό της αυτοκίνητο και οδηγό

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία από την ομάδα του Αστριτσίου που λήφθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης...

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία πήραν στην ομάδα της Τριτωνίας. Με απόφαση που λήφθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης...

"Μέσα σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σαν Χώρα, είναι ποιο αναγκαίο από ποτέ να νοιαζόμαστε ο καθένας χωριστά αλλά και σαν φορείς, για τις δικές μας μικρές κοινωνίες και τις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.
Για το λόγο αυτό, σαν επίσημος φορέας του χωριού μας που είναι η Οικογένεια της ΤΡΙΤΩΝΙΑΣ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ, αποφασίσαμε... δυο (2) φορές την εβδομάδα ένα αυτοκίνητο με οδηγό, που θα διαθέτει η ομάδα μας, θα μεταβαίνει στο Αρκαλοχώρι για να εξυπηρετεί ανάγκες ανήμπορων και ηλικιωμένων συγχωριανών μας, όπως η αγορά φαρμάκων, ειδών διατροφής, που δεν έχουν τα μίνι μάρκετ του χωριού μας... όπως κρέας κλπ, τηρώντας πάντα απαρέγκλιτα τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.
Η όλη αυτή δράση είναι σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την δομή «βοήθεια στο σπίτι», όπου έχουμε ήδη επικοινωνήσει και δέχτηκαν με χαρά την προσφορά μας, προσφέροντάς μας και τα είδη ατομικής προφύλαξης του οδηγού όπως φόρμα, γάντια, μάσκες κλπ. Συνάντηση για τον συντονισμό των ενεργειών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30/3 στο Δήμο μας.
Επίσης όποιος άλλος φορέας του χωριού μας Ενορία, Κοινότητα, Πολιτιστικός Σύλογος... επιθυμεί να βοηθήσει μπορούμε να συνεργαστούμε.
Συνδράμουμε έτσι... και στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, αλλά και στον περιορισμό των μετακινήσεων.
Η Αθλητική Οικογένεια δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε αυτές τις δύσκολες ώρες...
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Ο Πρόεδρος
Πάρης ΤΖΟΡΒΑΣ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια