Κύπελλο ΕΠΣΗ: Στον τελικό ο ΠΟΑ για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Στον τελικό ο ΠΟΑ για 3η συνεχόμενη χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πολυνίκης του θεσμού πέρασε με 4-1 επί του Ρωμανού και περιμένει πλέον τον αντίπαλό του για να διεκδικήσει την 13η κούπα της ιστορίας του

Ο ΠΟΑ είναι η ομάδα ορόσημο για το Κύπελλο ΕΠΣΗ, αποτελώντας τον πολυνίκη του θεσμού με 12 κούπες και πλέον θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την 13η και να υπερασπιστεί τον τίτλο, ως κάτοχος της περσινής διοργάνωσης. Οι Ατσαλενιώτες επικράτησαν με 4-1 του Ρωμανού και μάλιστα θα αγωνιστούν για 3η συνεχόμενη χρονιά σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Το 2018 το έχασαν από τον ΠΑΝΟΜ, το 2019 το πήραν απέναντι στον Ρωμανό, την ομάδα που απέκλεισαν σήμερα και τώρα, το 2020, θα βρεθούν ξανά σε τελικό περιμένοντας τον αντίπαλό τους που θα προκύψει από το ζευγάρι ΠΑΝΟΜ-Γιούχτας.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση στην Χερσόνησο αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων στην στατικότητα των πυλώνων φωτισμού και θα οριστεί εκ νέου από την ΕΠΣΗ, με τον Γιούχτα να είναι το φαβορί έχοντας νικήσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στις Αρχάνες.

Όσον αφορά την αναμέτρηση που έγινε στο Ατσαλένιο, ο ΠΟΑ στο α’ ημίχρονο αγχώθηκε από την σκληροτράχηλη ομάδα της Ελιάς αλλά στην επανάληψη επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του και έφτασε σε νίκη με 4-1, έχοντας νικήσει και με 1-2 στο πρώτο ματς στην Ελιά.

Ο Ρωμανός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 8’ με τον Ανυφαντάκη ενώ σε αυτό το καλό διάστημα είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, προκειμένου να βάλει για τα καλά φωτιά στη ρεβάνς! Ο ΠΟΑ στο 28’ είχε δοκάρι με τον Πετράκη και καθοριστικό ρόλο στην διεκδίκηση της πρόκρισης έπαιξε η ισοφάρισε με τον Λέκκα στο 38’.

Στο β’ μέρος ο ΠΟΑ ήταν πολύ πιο ήρεμος και ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Στο 57’ ο Αμαραντίδης έκανε το 2-1, στο 68’ ο Νίκολι σημείωσε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με ωραίο γκολ στο 84’ ξανά ο Αμαραντίδης.

ΠΟΑ (Μανόλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Νάτος, Πλουσής, Χανιωτάκης (46' Ξυλούρης), Σαμουηλίδης, Λέκκας (69' Μαρκουλάκης), Νίκολι (78' Βολονάκης), Κερμενίδης, Αμαραντίδης, Βοργιάς, Πετράκης (73' Ρωμανάκης)

ΡΩΜΑΝΟΣ (Άλκης Πλουσής): Χωματάς, Ανυφαντάκης, Κορτσινίδης, Κουκάκης, Χουρδάκης (75' Παπουτσιδάκης), Κάββαλος, Ζερβός (60' Δουζένης), Γιακουμάκης, Μεμοτσέλα (75' Μαυρίδης), Σεραφειμίδης, Μιχελακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News