Νέοι Αλμυρού: Κεφαλογιάννης λαμπρός τους οδηγεί στην παραμονή!

Ποδόσφαιρο
Νέοι Αλμυρού: Κεφαλογιάννης λαμπρός τους οδηγεί στην παραμονή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 19χρονος επιθετικός Λευτέρης Κεφαλογιάννης σημείωσε ξανά χατ-τρικ και οι μικροί του Αλμυρού έκαναν άλμα σωτηρίας

Σε προσωπική υπόθεση του Λευτέρη Κεφαλογιάννη έχει εξελιχτεί η προσπάθεια των Νέων Αλμυρού για να παραμείνουν στην Β2 ΕΠΣΗ. Σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, ο 19χρονος επιθετικός οδηγεί με τα γκολ του την ομάδα του σε πολύτιμες νίκες.

Tην προηγούμενη αγωνιστική σημείωσε χατ-τρικ στο νικηφόρο 2-4 των Νέων Αλμυρού με την Δόξα Ηρακλείου και ακολούθησε άλλο ένα χατ-τρικ το περασμένο Σάββατο, στο 5-2 με το Άλογο Μαλεβιζίου. Ήταν δύο ντέρμπι παραμονής στα οποία ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης έβαλε την σφραγίδα του και οι Νέοι Αλμυρού βρίσκονται για πρώτη φορά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μάλιστα δεν είναι μόνο τα δύο χατ-τρικ στα τελευταία παιχνίδια αλλά συνολικά τα 15 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, δηλαδή σχεδόν τα μισά της ομάδας του, που έχει 31 γκολ επιθετική επίδοση.

Να τονίσουμε ότι η οικογένεια Κεφαλογιάννη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Αλμυρό, καθώς και τα άλλα δύο αδέρφια του Λευτέρη, ο Γιώργος και ο Άγγελος αγωνίζονται στους Νέους ενώ πρωταγωνιστική παραγοντική παρουσία τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στους Νέους, έχει ο πατέρας τους, ο πολύπειρος παράγοντας Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια με Δειλινά και Καμίνια οι Νέοι Αλμυρού θα κάνουν την τελική αντεπίθεση για να εξασφαλίσουν την σωτηρία τους…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News