Το video της ΚΡΗΤΗ TV με τη νίκη τίτλου της Δαμάστας

Ποδόσφαιρο
Το video της ΚΡΗΤΗ TV με τη νίκη τίτλου της Δαμάστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα γκολ, οι πανηγυρισμοί και οι δηλώσεις από το γήπεδο της Χερσονήσου

Πανάξια πρωταθλήτρια Ηρακλείου είναι από σήμερα η Δαμάστα! Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α1 ΕΠΣΗ «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» και με την νίκη 0-2 επί του ΠΑΝΟΜ στο γήπεδο της Χερσονήσου, η Δαμάστα διατήρησε το +12 από τον δεύτερο Αλμυρό και διασφάλισε την κατάκτηση του τίτλου χωρίς την διαδικασία των Play Off. Έτσι πανηγυρίζει το πρώτο πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ στην ιστορία της και του χρόνου θα κάνει ιστορικό ντεμπούτο στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ και στο 7’ ο Ολιβέιρα ανατράπηκε από τον Μαυρίδη και δόθηκε πέναλτι αλλά ο Καστελλιανάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζαχαριουδάκη ενώ το ίδιο έγινε στο 29’ σε τετ α τετ. Στο 62' η Δαμάστα άνοιξε το σκορ όταν ο Ταβλαδωράκης εκτέλεσε με δύναμη ένα πλάγιο άουτ, ο Αναστασιάδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και με δεύτερη κεφαλιά ο Παπαδομιχελάκης έγραψε το 0-1. Στο 70’ χρειάστηκε μια μεγάλη απόκρουση του Δημαράκη σε κοντινό σουτ του Λυδάκη για να διατηρηθεί το προβάδισμα και ο τίτλος «κλείδωσε» στο 80’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2. Το τέλος του αγώνα βρήκε άπαντες στην Δαμάστα ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα με τον πρόεδρο Αντώνη Παπαδάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο των πανηγυρισμών!

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μπιτζανάκης, Διαμαντάκης (81' Αργυρός), Κεφαλούκος, Κατσούλης, Μαυρίδης, Καπετανάκης (87΄ Κωνσταντινίδης), Μυλωνάς, Λυδάκης (92’ Μποτζάκης), Δαριβιανάκης (61΄ Συσκάκης), Κλινάκης

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Αναστασιάδης, Παπαδομιχελάκης, Ρουμπάκης, Κεφαλούκος, Μεϊρέλες (92’ Τζουβάρας), Ολιβέιρα (86' Καουκάκης), Καστελλιανάκης (56' Αριστεινίδης), Ταβλαδωράκης, Δουλγεράκης (38' λ.τρ Μπενάλντο), Τριανταφύλλου.

Το video της ΚΡΗΤΗ TV από τη νίκη τίτλου της Δαμάστας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News