default-image

Αλμυρός: Παρελθόν ο Βασίλης Πλεσίτης

Ποδόσφαιρο
Αλμυρός: Παρελθόν ο Βασίλης Πλεσίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ήττα-μαχαιριά από τον ΟΦΑ έφερε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών

Βαρύ είναι το κλίμα στον Αλμυρό μετά την νέα ήττα στην Α1 ΕΠΣΗ από τον ΟΦ Αρκαλοχωρίου και εκείνος που πλήρωσε το «μάρμαρο» ήταν ο προπονητής Βασίλης Πλεσίτης, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.

Ο Αλμυρός είχε στόχο να διεκδικήσει μέσω πλέι οφ τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στην Γ’ Εθνική και είχε αναπτερώσει τις ελπίδες του μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Δαμάστας. Ωστόσο τα δύο αρνητικά αποτελέσματα που ακολούθησαν και οι ήττες από Μινωική και κυρίως από τον ΟΦΑ στο Γάζι τον έθεσαν ουσιαστικά εκτός μάχης, αφού η Δαμάστα είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο χωρίς πλέι οφ, θέλοντας μια νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Το συμβούλιο της ομάδας του Γαζίου συνεδρίασε σήμερα και στη συνέχεια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Πλεσίτη:

«Κοινή συναινέσει λύεται η συνεργασία μεταξύ της ομάδας μας και του προπονητή Βασίλη Πλεσίτη. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κ. Βασίλη Πλεσίτη για το έργο του και την αφοσίωσή του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του».

Στον Αλμυρό πλέον εξετάζουν τις λύσεις για τον επόμενο προπονητή, καθώς τουλάχιστον έχει διασφαλιστεί 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News