Κοπή πίτας ΕΠΣΗ: Μια βραδιά γιορτής του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου!

Ποδόσφαιρο
Κοπή πίτας ΕΠΣΗ: Μια βραδιά γιορτής του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμορφη εκδήλωση με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και πολλές τιμητικές βραβεύσεις

Η "καρδιά" του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου χτυπούσε χθες στις Αρχάνες, όπου στο κέντρο "Αναδρομές" έγινε η γιορτή της ΕΠΣ Ηρακλείου και η ετήσια κοπή της πίτας.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, η διοίκηση και τα στελέχη της ΕΠΣΗ επεφύλασσαν μια όμορφη βραδιά για σωματεία, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

Το "παρών" έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπως και άλλοι θεσμικοί και τοπικοί φορείς.

Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης Ένωσης, Νίκος Τζώρτζογλου, καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε υγεία, επιτυχίες και ανάπτυξη για το ποδόσφαιρο της Κρήτης.

Ξεχωριστές ήταν οι τιμητικές βραβεύσεις που έγιναν στη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι:

1) Μαλλιωτάκης Γιάννης (πρώην τερματοφύλακας και επί χρόνια πρόεδρος του ΕΓΟΗ).

2) Ντελινταδάκης Γιάννης (νυν γενικός γραμματέας ΕΓΟΗ, παράγοντας που έφερε το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κρήτη και πρώην πρόεδρος γυναικείας ομάδας Δόξας).

3) Μπαξεβάνης Ντίνος (επί χρόνια ταμίας Ηροδότου).

4) Παρθενιάδης Σταύρος (πρώην παίκτης ΠΑΝΟΜ και Εργοτέλη).

5) Μωυσάκης Γρηγόρης (πρώην μέλος ΕΠΣΗ, παράγοντας ποδοσφαίρου, νυν παρατηρητής αγώνων).

6) Οι παλαίμαχοι διαιτητές Βελεγράκης Μιχάλης, Φραγκιαδάκης Κώστας και Λιανδράκης Φίλιππας.

Ακόμη, τιμητική βράβευση έγινε σε 15 ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στις Μικτές ομάδες και χρίστηκαν διεθνείς. Αναλυτικά είναι οι εξής: Ιατρούδης (ΠΑΕ Εργοτέλης), Ψιμόπουλος (ΠΑΕ Εργοτέλης), Παπαδάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Κουτεντάκης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Σμπώκος (ΠΑΕ ΟΦΗ), Γωνιωτάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Βασιλάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Φωτιάδης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Μπερικάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Χαλκιαδάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Σωμαράκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Αμανάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Κοντάκης (ΠΑΕ ΑΕΚ), Καρανδινός (ΠΑΕ ΟΦΗ) και Φαϊτάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ).

Τέλος, ξεχωριστή ήταν η τιμή για τη δευτεραθλήτρια Ελλάδας 2019, Μικτή Νέων Κ16. Το "παρών" έδωσαν για να τους απονεμηθεί τιμητικό έπαθλο οι ποδοσφαιριστές: Τσαμαντιώτης, Αναστασιάδης, Θεοδωράκης, Κόκκας, Τσακόνι, Ματαλλιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Ανδρουλάκης, Γωνιωτάκης, Ψιμόπουλος, Τρουλλινός, Σταυρουλάκης, Καρδουλάκης, Ζηδιανάκης, Παχάκης, Μαρκατάτος, Λιανέρης, Ιατράκης, Κουτεντάκης και Βασιλάκης, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός και ο φροντιστής Μάρκος Κλουβιδάκης.

Μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή με τον Μάρκο Κλουβιδάκη και τους άλλοτε ποδοσφαιριστές της Μικτής, που τον αποθέωσαν επί σκηνής.

Η βραδιά κύλησε με όμορφο κλίμα και διασκέδαση, με την ορχήστρα του Ζαχαρία Κουρτάκη να σηκώνει το κέφι στα ύψη με λαϊκό πρόγραμμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News