Τοπικό

ΠΑΟΚ: «Βράζουν» στον Κρουσώνα με Μανδαλενάκη

Καυστική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την διαιτησία του προημιτελικού με τον Ρωμανό

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μανόλη Μανδαλενάκη εκφράζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά τον χθεσινό προημιτελικό με τον Ρωμανό.

Στον Κρουσώνα εστιάζουν σε μια περίπτωση πέναλτι στο 5' πάνω στον Μαραθιανό που δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι, για μία δεύτερη κίτρινη κάρτα που «χάρισε» στον Βαρούχα και για ένα ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο ξεκίνησε η φάση για το 1-0 του Ρωμανού. Επίσης τονίζουν ότι η διαιτησία του κ. Μανδαλενάκη ήταν εχθρική ενώ δεν εκφράζουν κανένα παράπονο για τους βοηθούς Γαρεφαλάκη και Σφακιανάκη.

Σε καυστική ανακοίνωσή του για την διαιτησία ο ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ κύριοι έχει βαριά φανέλα. Ο ΠΑΟΚ κύριοι έχει βαριά ιστορία. Ο ΠΑΟΚ κύριοι όσο και να πασχίζετε, θα τον βλέπετε μπροστά σας, γιατί δεν μπορεί κανένας διαιτητάκος να τον σταματήσει και να παίζει με τον ιδρώτα, τον κόπο και τα χρήματα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της κοινωνίας του Κρουσώνα. Ο σημερινός τραγικός διαιτητής είναι υπόλογος και υπεύθυνος για τον αποκλεισμό της ομάδας μας. Όσο δε για το υψωμένο δάχτυλο του ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδος κ. Χαλκιαδάκη, να του θυμίσουμε ότι του κάναμε την τιμή να φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας και έχει ο καιρός γυρίσματα».

 

Σχόλια