Κύπελλο ΕΠΣΗ: Σπουδαίοι προημιτελικοί σε Ελιά και Χερσόνησο

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Σπουδαίοι προημιτελικοί σε Ελιά και Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρωμανός-ΠΑΟ Κρουσών και ΠΑΝΟΜ-Μινωική με σέντρα στις 14.30

Το Κύπελλο ΕΠΣΗ έχει μπει στην τελική του ευθεία και σήμερα διεξάγονται δύο σπουδαίοι προημιτελικοί σε Ελιά και Χερσόνησο.

Στις 14:30 παίζουν Ρωμανός-ΠΑΟΚ και ΠΑΝΟΜ-Μινωική και οι νικητές θα προκριθούν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου ήδη περιμένουν από την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιούχτας και ο ΠΟΑ. Στην Ελιά αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη, με τον Ρωμανό που ήταν ο περσινός φιναλίστ να θέλει και φέτος να προχωρήσει στο Κύπελλο ενώ από την άλλη πλευρά οι Κρουσανιώτες έχουν το μέγα κίνητρο ότι ο τελικός του Κυπέλλου έχει οριστεί να γίνει φέτος στο σπίτι τους, στο γήπεδο Κρουσώνα με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη 25 Μαρτίου. Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι, ο ΠΑΝΟΜ έχει ως πρωταρχικό στόχο το Κύπελλο, όπως δηλώνουν οι Μαλιώτες αλλά θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας σκληροτράχηλης ομάδας όπως η Μινωική και με καλή ψυχολογία μετά την νίκη της στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο επί του Αλμυρού.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 19:00 στο εστιατόριο «ΑΥΛΗ» στα Μάλια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News