Μικτές: Οι σημερινές μονομαχίες Ηρακλείου-Χανίων βγάζουν τις πρωταθλήτριες

Ποδόσφαιρο
Μικτές: Οι σημερινές μονομαχίες Ηρακλείου-Χανίων βγάζουν τις πρωταθλήτριες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 12.30 οι Κ12 και στις 14.00 οι Κ14...

Με την 6η και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση για τις Μικτές Ομάδες της Κρήτης και όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Ατσαλένιο. Εκεί θα γίνουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στα συγκροτήματα Κ12 και Κ14 Ηρακλείου και Χανίων, με τις δύο αυτές Ενώσεις να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά μέσα από τις σημερινές μονομαχίες θα αναδειχτούν οι πρωταθλήτριες ομάδες της Κρήτης.

Πέρα από τον τίτλο, η κατάταξη έχει τεράστια σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς ο πρωταθλητής θα αγωνιστεί στους «16» εντός έδρας και ο ηττημένος εκτός.

Σε επίπεδο Κ12 ο πρώτος θα παίξει εντός με την Λέσβο και ο δεύτερος εκτός έδρας με τις Κυκλάδες ενώ σε επίπεδο Κ14 ο πρώτος θα φιλοξενήσει τα Δωδεκάνησα και ο δεύτερος θα πάει να αγωνιστεί στην Λέσβο!

Αναφορικά με τα σημερινά ντέρμπι τίτλου, το Ηράκλειο παίζοντας στην έδρα του προβάλει ως φαβορί. Συγκεκριμένα η Μικτή Κ12 ΕΠΣΗ έχοντας επικρατήσει με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι, παίρνει τον τίτλο ακόμα και με ήττα μέχρι τρία γκολ! Ενώ η Μικτή 14 ΕΠΣΗ παίρνει τον τίτλο με νίκη ή ισοπαλία, ενώ σε περίπτωση νίκης των Χανίων, τότε αυτά θα είναι πρωταθλητές. Οι ενωσιακοί προπονητές του Ηρακλείου Γιάννης Χατζησεβαστός και Αντώνης Μανιδάκης επέλεξαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για τα σημερινά ματς:

Μικτή ΕΠΣΗ Κ14: Μαυροειδής, Κατσαβούνης, Βασιλάκης, Γκούντελος, Κριτσωτάκης, Σπανάκης, Κτιστάκης (Εργοτέλης), Μαστοράκης (Χερσόνησος), Αδαμάκης, Κώττας, Περάκης (Λίντο), Γκιαουράκης, Κουτσουπιάς, Νοικοκυράκης, Μαθιουδάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Ντουράκης (Γιούχτας), Χρονάκης (ΠΟΑ), Ανδρονάς (Παναθηναϊκός).

Μικτή ΕΠΣΗ Κ12: Κουκουριτάκης, Λυγεράκης, Πετούσης, Ψυκάκος, Βαρδάκης, Κλάδος (Λίντο), Λαγουδάκης, Τοψής, Ακουμιανάκης (Παναθηναϊκός), Μενεγάτος, Πάγια (ΠΟΑ), Σταματάκης, Γαλανός (Αθλόπολις), Μαυρογιάννης, Λούρος (Εργοτέλης), Λέιβις (Χερσόνησος), Σμαραγδάκης (ΑΟ Τυμπακίου), Μαρής (Candia).

Μικτές Κ12 (ώρα έναρξης 12:30): Ηράκλειο-Χανιά (γηπ. ΠΟΑ): Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου) *Ρέθυμνο-Λασίθι (γηπ. KIDO): Τρίγκας, Πολυθοδωράκης, Χατζηδάκης (Χανίων)

H βαθμολογία: Ηράκλειο 13, Χανιά 10, Ρέθυμνο 5, Λασίθι 0.

Μικτές Κ14 (ώρα έναρξης 14:00): Ηράκλειο-Χανιά (γηπ. ΠΟΑ): Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου) *Ρέθυμνο-Λασίθι (γηπ. KIDO): Τρίγκας, Πολυθοδωράκης, Χατζηδάκης (Χανίων)

H βαθμολογία: Ηράκλειο 11, Χανιά 10, Λασίθι 3, Ρέθυμνο 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News