A1 ΕΠΣΗ: Τα ματς «κλειδιά για Δαμάστα και Αλμυρό

Ποδόσφαιρο
A1 ΕΠΣΗ: Τα ματς «κλειδιά για Δαμάστα και Αλμυρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κρύβει το πρόγραμμα ως το φινάλε και οι «παγίδες» για τον τίτλο στο τοπικό πρωτάθλημα

Το πολυδιαφημισμένο ντέρμπι του Αλμυρού με την Δαμάστα ανήκει στο παρελθόν, με τον Αλμυρό με την σπουδαία και δίκαιη νίκη του να αποκτά δικαίωμα στην ελπίδα για διεκδίκηση του τίτλου μέσω play off και από την άλλη την Δαμάστα ναι μεν να έχει το πλεονέκτημα του +8 στην κορυφή αλλά να γνωρίζει πλέον ότι λάθη και χαμένοι βαθμοί είναι… απαγορευτικά!

Υπενθυμίζουμε ότι αν η Δαμάστα διατηρήσει διαφορά +6 ή περισσότερων βαθμών τότε θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια χωρίς να γίνουν πλέι οφ ενώ αν η διαφορά πέσει στους 5 ή λιγότερους βαθμούς, τότε οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέσω play off. Άρα είναι ξεκάθαρο ότι η μάχη Δαμάστας-Αλμυρού απασχολεί και τις ομάδες που βρίσκονται στις πιο κάτω θέσεις και διεκδικούν να μπουν στην πρώτη 4αδα, την οποία πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε συμπληρώνουν ΑΕΚ και Ρωμανός. Μάλιστα τις δύο αυτές ομάδες θα τις αντιμετωπίσει η Δαμάστα στη συνέχεια, με τους πρωτοπόρους να έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα από αυτό του Αλμυρού. Πιο συγκεκριμένα η Δαμάστα μετά το Γάζι, έχει άλλες τρεις δύσκολες εξόδους (ΑΟΤ, ΠΑΝΟΜ, ΑΕΚ) ενώ θα φιλοξενήσει Γόρτυνα και Ρωμανό.

Ο Αλμυρός αντίθετα έχει δύο παιχνίδια εκτός έδρας με Μινωική και Ανθεστίωνα και εντός θα παίξει με ΟΦΑ, Τριτωνία και Μοίρες. Τα παιχνίδια «κλειδιά» και για τις δύο ομάδες είναι τα εκτός έδρας, με τον βαθμό δυσκολίας για το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού να είναι υψηλότερος. Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρωτοπόρων της Α1 ΕΠΣΗ έως την τελευταία αγωνιστική (26η) της κανονικής περιόδου είναι:

22η αγωνιστική

ΑΟ Τυμπακίου-Δαμάστα

23η αγωνιστική

24η αγωνιστική

25η αγωνιστική

26η αγωνιστική

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News