Κύπελλο ΕΠΣΗ: Με πέντε γκολ Νίκολλι ο ΠΟΑ 0-8 στα Καλέσα

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Με πέντε γκολ Νίκολλι ο ΠΟΑ 0-8 στα Καλέσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέσπασμα για την ομάδα του Ατσαλένιο και πολύ άνετη πρόκριση στα ημιτελικά

Ο ΠΟΑ ήταν το φαβορί απέναντι στον Μαραθώνα στο σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και το επιβεβαίωσε με δυναμικό τρόπο. Η επικράτηση με 0-8 στα Καλέσα του έδωσε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου είχε ήδη προκριθεί νωρίτερα και ο Γιούχτας.

Έτσι οι δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής απέφυγαν τις αρνητικές εκπλήξεις και θα περιμένουν πλέον τις άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα των ημιτελικών και θα προκύψουν από τα ζευγάρια Ρωμανός-ΠΑΟΚ και ΠΑΝΟΜ-Μινωική, στα παιχνίδια που έχουν οριστεί να γίνουν την άλλη Τετάρτη.

Στο σημερινό παιχνίδι, μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΟΑ ήταν ο Λεονάρντο Νίκολλι, σημειώνοντας τα πέντε πρώτα γκολ της ομάδας του (10’, 41’, 54’, 56’, 59΄), οδηγώντας την ουσιαστικά στην πρόκριση. Τα άλλα τρία τέρματα τα σημείωσαν ο Μαρκουλάκης στο 68’, ο Σαμουηλίδης στο 78’ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Βοργιά στο δοκάρι και ο Γκιελοσάνι στο 82’, διαμορφώνοντς το Μραθώνας-ΠΟΑ 0-8.

Μαραθώνας (Κώστας Φιλοξενίδης): Κασσωτάκης, Σταματάκης, Παππάς, Λειβαδίτης, Σαμαριτάκης, Λουλάκης, Κουκσόφ, Μαυρομάτης, Ρουμπάκης Δ., Ρουμπάκης Β. (50’ Τσελίκια), Βερτουδάκης.

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πετράκης (60’ Χανιωτάκης), Γιαλυτάκης, Νάτος, Μαρκουλάκης, Σαμουηλίδης, Κερμενίδης (60’ Γιελοσάνι), Ξυλούρης, Νίκολλι, Αμαραντίδης, Καϊμακαμούδης (46’ Βοργιάς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News