Κύπελλο ΕΠΣΗ: Στους «4» ο Γιούχτας με δύσκολη πρόκριση 1-2 επί των Γουβών

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Στους «4» ο Γιούχτας με δύσκολη πρόκριση 1-2 επί των Γουβών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγχώθηκαν οι Αρχανιώτες αλλά με… λυτρωτικό γκολ του Φραγκουλάκη πήραν την πρόκριση

Δύσκολη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πήρε ο Γιούχτας, επικρατώντας με 1-2 επί των πολύ μαχητικών Γουβών στο γήπεδο Χερσονήσου. Ο Γιούχτας δεν καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι Γούβες να ισοφαρίσουν και να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την υπέρβαση.

Κάπου εκεί όμως μίλησε η ποιότητα του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος με… λυτρωτικό γκολ έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Γιούχτας θα μπορούσε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σπανό να κρατάει το «μηδέν» στην εστία του. Στο 39’ έγινε το 0-1 μετά από ωραία ενέργεια του Σφυρογιαννάκη και κοντινή κεφαλιά του Βελονάκη.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τις Γούβες, με τον Κόλλια να αποκρούει το σουτ του Τριανταφυλλάκη. Στην συνέχεια ο Γιούχτας απείλησε με κάποια σουτ αλλά γενικότερα η εικόνα του δεν ήταν καλή στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι Γούβες να ξαναμπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης με τρομερό γκολ του Αργυρού στο 73’.

Το 1-1 όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 76’ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης με μακρινό σουτ έδωσε στον Γιούχτα προβάδισμα με 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΓΟΥΒΕΣ: Σπανός, Κριτσωτάκης, Αργυρός, Νοικοκυράκης, Χρήστου, Γκούρο, Σωμαράκης (84' Τσάλος), Τριανταφυλλάκης, Α. Νεραντζάκης (70' Νεραντζάκης Δ.), Ζέρο (62' Κωτούλας), Ταμπάκης (62' Κάτελας)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Σφυρογιαννάκης (65' Μπελαδάκης), Παπαδάκης (84' Λαζίδης), Τζανής, Ραπτάκης, Φραγκουλάκης, Πλουσής, Μέμμος (33' λ.τρ. Τουγλής), Βελονάκης (74' Κασσωτάκης), Μωραΐτης, Μαυρομάτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News