Δαμάστα: Αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκληση Αλμυρού σε γεύμα

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκληση Αλμυρού σε γεύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι αυτό θα γίνει το άμεσο διάστημα

Σε κοινό γεύμα μερικές ώρες πριν το αυριανό μεταξύ τους ντέρμπι πρωτοπόρων, κάλεσε ο Αλμυρός την Δαμάστα.

Η ομάδα του Γαζίου στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι προέβη σ’ αυτή την κίνηση, με την Δαμάστα από την πλευρά της να αρνείται ευγενικά και με την υπόσχεση ότι αυτό θα συμβεί το επόμενο διάστημα.

Ο λόγος που δε μπορούσε να γίνει, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές και συνολικά η αποστολή της ομάδας του Γιάννη Χατζησεβαστού, ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα πριν τους αγώνες.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας: «Ο Α.Ο. Δαμάστας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση δέχτηκε την πρόσκληση του Α.Ο. Αλμυρού, ώστε τα δύο σωματεία να γευματίσουν μαζί πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, το μεσημέρι του Σαββάτου, δείχνοντας αθλητικό πολιτισμό, ευγενή άμιλλα και πραγματικό ευ αγωνίζεσθαι.

Λόγω του ότι όμως τα τελευταία δύο χρόνια ο Α.Ο. Δαμάστας τηρεί συγκεκριμένο πρόγραμμα κάθε σαββατοκύριακο πριν τους αγώνες αναφορικά με την προετοιμασία της αποστολής, την διατροφή και την αναχώρηση για το γήπεδο, όπου κι αν αγωνίζεται εντός ή εκτός έδρας, δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να παρεκκλίνουμε από το πρόγραμμα της ομάδας. Έτσι δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε στο γεύμα.

Ο Α.Ο. Δαμάστας υπόσχεται ότι εν ευθέτω χρόνο τα δύο σωματεία θα γευματίσουν μαζί, ώστε να μοιραστούν αθλητικές ιδέες, προβληματισμούς, σχέδια και το όραμά τους για το μέλλον…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News