Κύπελλο ΕΠΣΗ: Φαβορί στα προημιτελικά Γιούχτας και ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Φαβορί στα προημιτελικά Γιούχτας και ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΟΑ θα παίξει στα Καλέσα με τον Μαραθώνα και ο Γιούχτας στη Χερσόνησο με τις Γούβες...

 Η κληρωτίδα έκανε χθες το χατίρι στις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής που συνεχίζουν στο Κύπελλο ΕΠΣΗ με τον Γιούχτα και τον ΠΟΑ να προβάλλουν ως φαβορί στην προημιτελική φάση.

Συγκεκριμένα ο ΠΟΑ θα παίξει στα Καλέσα με τον Μαραθώνα και ο Γιούχτας στη Χερσόνησο με τις Γούβες. Το πιο δυνατό ζευγάρι των προημιτελικών είναι το Ρωμανός-ΠΑΟΚ ενώ ο ΠΑΝΟΜ θα φιλοξενήσει την Μινωική. Η κλήρωση έγινε χθες στην ταβέρνα «ΣεΪρι» στα Καλέσα, με οικοδεσπότη τον πρόεδρο του Μαραθώνα κ. Μανόλη Συκιωτάκη και το Δ.Σ. της ομάδας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας μαζί με στελέχη του δήμου. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Δημήτρη Λυδάκη, του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με τα Καλέσα και το τοπικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαρτίου στον Κρουσώνα. Επίσης ανακοίνωσε ότι στις 21 Φεβρουαρίου στο κέντρο Αναδρομές θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με μέγα χορηγό την Περιφέρεια Κρήτης.

Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των προημιτελικών: Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου Γούβες-Γιούχτας Μαραθώνας-ΠΟΑ Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου ΠΑΝΟΜ-Μινωική Ρωμανός-ΠΑΟΚ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News