Ηρόδοτος: «Αγώνας με συνθήκες θύελλας»

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: «Αγώνας με συνθήκες θύελλας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα Ηροδότου για την απόφαση του διαιτητή να γίνει ο αγώνας στον Κρουσώνα με ακατάλληλες καιρικές συνθήκες

Ο αποκλεισμός του Ηροδότου από το Κύπελλο ΕΠΣΗ πέρα από την γκρίνια στο εσωτερικό του σωματείου, με την αντίδραση των φίλων της ομάδας και την πρόθεση απαντήσεων από την διοίκηση, έφερε και παράπονα και νέα ανακοίνωση από τον σύλλογο.

Τα παράπονα αυτά έγκειται στο γεγονός ότι ο διαιτητής αποφάσισε να γίνει ο αγώνας και ενώ σύμφωνα με τον Ηρόδοτο δεν ήταν κατάλληλες οι καιρικές συνθήκες, κάνοντας λόγο για αγώνα σε «συνθήκες θύελλας». Η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» αναφέρει:

«Χωρίς αυτό να αποτελεί άλλοθι ή δικαιολογία για το χθεσινό αποτέλεσμα στον αγώνα κυπέλλου, είναι όμως απορίας άξιο η απόφαση του διαιτητή (του μοναδικού αρμόδιου) διεξαγωγής ή συνέχισης ενός αγώνα με συνθήκες θύελλας, όπου ο περισσότερος χρόνος αναλώθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να ακινητοποιήσουν την μπάλα για την εκτέλεση των ελεύθερων, των κόρνερ, των φάουλ κλπ.

Με αυτόν τον μη κανονικό τρόπο στερήθηκε από τους ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων το δικαίωμα να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα των δικών τους προσπαθειών και όχι το αποτέλεσμα των καιρικών συνθηκών.

Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα δεν ήταν μόνο ακατάλληλες για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά και επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα Ποδοσφαιριστών και φιλάθλων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News