«Γάμος» της Δαμάστας με Ταβλαδωράκη

Ποδόσφαιρο
«Γάμος» της Δαμάστας με Ταβλαδωράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία μεταγραφή για τους πρωτοπόρους της Α1 ΕΠΣΗ που πήραν και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Γκιουλμετάρογλου

Έστω και με λίγες εβδομάδες καθυστέρηση, πραγματοποιήθηκε ο «γάμος» της Δαμάστας με τον Κώστα Ταβλαδωράκη, μια μεταγραφή που ήταν διακαής πόθος του προπονητή Γιάννη Χατζησεβαστού και των ανθρώπων της ομάδας.

Στην Δαμάστα μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Χαρίτου ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να δώσει ενέργεια και ποιότητα στην μεσοαμυντική γραμμή και ο «Τάβλα» ταίριαζε απόλυτα στα σχέδιά τους. Άλλωστε ο Γιάνης Χατζησεβαστός τον γνωρίζει πολύ καλά από την συνύπαρξή τους στην Μινωική αλλά και φέτος ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έκανε εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Ρωμανού. Αναμφίβολα ήταν ο MVP της ομάδας του στην εξαιρετική πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ με 16 συμμετοχές και πέντε γκολ. Η Δαμάστα είχε κάνει μια πρώτη προσέγγιση τον Δεκέμβρη για να τον αποκτήσει αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος έγινε επαναπροσέγγιση και βρέθηκε η χρυσή τομή προκειμένου από την Ελιά να βρεθεί στην ομάδα της Δαμάστας, κάνοντας χθες την πρώτη του προπόνηση με τα «μπλε» ενώ κατατέθηκε ήδη το δελτίο του για να μπορεί να αγωνιστεί και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τις Μοίρες. Ο Κώστας Ταβλαδωράκης είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη θητεία τα προηγούμενα χρόνια σε εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρόδοτο και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αχαρναϊκό, Αίαντα Σαλαμίνας, ΠΟΑ, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Μελίσσια, Ρούβα, ΠΑΟΚ, Ερμή Ζωνιανών, Μινωική, Νεάπολη και στο φετινό πρώτο εξάμηνο στον Ρωμανό.

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να αφήσω ένα σωματείο όπως ο Ρωμανός αλλά ο τρόπος προσέγγισης της διοίκησης και του προπονητή που έχουμε συνεργαστεί ξανά αλλά και οι φιλοδοξίες και το επίπεδο που έχει η Δαμάστα, με έκαναν να αποδεχτώ την πρόταση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Είμαστε το φαβορί αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε ματς. Κομβικό θα είναι σίγουρα το ντέρμπι με τον Αλμυρό που έρχεται προσεχώς. Θεωρώ όμως πως αν είμαστε σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» τόνισε ο Κώστας Ταβλαδωράκης στις πρώτες του δηλώσεις ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Ρωμανό για την συνεργασία, μια ομάδα που όπως είπε δέθηκε πολύ από την πρώτη στιγμή…

Πήρε και τερματοφύλακα

Ο Ταβλαδωράκης πάντως δεν ήταν η μοναδική μεταγραφική κίνηση της Δαμάστας, καθώς χθες έκανε δικό της και τον 18χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Γκιουλμετάρογλου. Πρόκειται για μια μεταγραφή επένδυση για το μέλλον με έναν πολύ εξελίξιμο πορτιέρο που από την Θεσσαλονίκη μετακόμισε στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί στη Δαμάστα, ενώ οι προηγούμενες ομάδες του ήταν η Δόξα Αγίου Παύλου και ο Αχιλλέας Τριανδρίας, ομάδες που αγωνίζονται στο τοπικό Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News