Δαμάστα: Ανακοινώσεις για Ανθεστίωνα και Μαυράκη

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Ανακοινώσεις για Ανθεστίωνα και Μαυράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάζει μέλι η Δαμάστα για την φιλοξενία στο Θραψανό ενώ συμπαραστέκεται στην περιπέτεια του πρώην προέδρου της

Εξαιρετική φιλοξενία συνάντησε την περασμένη Κυριακή η Δαμάστα στο Θραψανό και σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της προς τον Ανθεστίωνα αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης, η διοίκηση, ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο Θραψανό, συνοδεύοντας την Δαμάστα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ανθεστίων, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την διοίκηση του Ανθεστίων για την μοναδική φιλοξενία που επιφύλαξε. Ο πολιτισμός και το φίλαθλο πνεύμα κυριάρχησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και αξίζουν συγχαρητήρια στο σωματείο του Ανθεστίωνα για την φιλοσοφία που έχει δημιουργήσει, με το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό στον αντίπαλο και τα κεράσματα σε όλη την αποστολή μας. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στο φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο του Θραψανού, χειροκρότησε και τις δύο ομάδες και δημιούργησε μια όμορφη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα».

Επίσης, η Δαμάστα συμπαραστέκεται στον πρώην πρόεδρο Νίκο Μαυράκη στην περιπέτεια υγεία που περνάει: «Ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας της Δαμάστας, ο νυν παράγοντας και πρώην πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μαυράκης, βρίσκεται τώρα σε περίοδο ανάρρωσης από μια περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και χρειάστηκε για αρκετό διάστημα να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο. Η ομάδα της Δαμάστας είναι δίπλα του και ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης, το Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα του εύχονται να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας του και να επιστρέψει και πάλι κοντά μας, στο γήπεδο της Δαμάστας…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News