Τοπικό

ΕΠΣΗ: Το «ευχαριστώ» στην οικογένεια Σαλούστρου για τη φιλοξενία

Η χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου έγινε στο «STAR CAFE» στο Γάζι

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαριστεί την οικογένεια Σαλούστρου, τα αδέρφια Άρη και Βασίλη, που ήταν άψογοι οικοδεσπότες της χθεσινής κλήρωσης του Κυπέλλου.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων των σωματείων στο «STAR CAFE», που διατηρούν στο Γάζι και η εξαιρετική φιλοξενία κέρδισε τα κολακευτικά σχόλια όλων.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «Το Δ.Σ. ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Κυπέλλου ΕΠΣΗ "ΦΗΜΗ" εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην οικογένεια Σαλούστρου, τα αδέρφια Άρη και Βασίλη Σαλούστρο, ιδιοκτήτες του "STAR CAFE" στο Γάζι, για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση της εκδήλωσης της κλήρωσης της Γ' Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ "ΦΗΜΗ".

Επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΠΑΟ Κρουσώνα κ. Κώστα Μπουμάκη που μεσολάβησε ώστε η εκδήλωση να φιλοξενηθεί στο "STAR CAFE" και ευχαριστεί όλους τους προσκεκλημένους και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, που υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει και στην διοργάνωση του τελικού, που θα φιλοξενηθεί φέτος εντός των ορίων του δήμου Μαλεβιζίου, στο γήπεδο του Κρουσώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια