Κύπελλo ΕΠΣΗ: Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-Ηρόδοτος στα ζευγάρια της 3ης φάσης

Ποδόσφαιρο
Κύπελλo ΕΠΣΗ: Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-Ηρόδοτος στα ζευγάρια της 3ης φάσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον έβγαλε η σημερινή κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τους εκπροσώπους των σωματείων να δίνουν το παρών στο «Star Café» στο Γάζι.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι από τα παλιά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρόδοτο, ενώ ο Γιούχτας θα αντιμετωπίσει τον Ανθεστίωνα. Εκτός έδρας και ο ΠΟΑ με αντίπαλο τον Ρούβα, ενώ γενικά υπάρχουν παιχνίδια με ενδιαφέρον:

Αναλυτικά τα ζευγάρια της 3ης φάσης του θεσμού έχουν ως εξής:

Τετάρτη 29/1

Γιούχτας 2010-Ρωμανός

Τετάρτη 5/2

Μαραθώνας: Άνευ αγώνος

Ο τελικός που θα πραγματοποιηθεί φέτος στον Κρουσώνα, θα γίνει μια προσπάθεια να διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου, όμως αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Καθοριστικός παράγοντας για αυτό είναι οι υποχρεώσεις που θα έχουν οι ομάδες εκείνο το χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα αυτές της Γ’ Εθνικής.

Στο περιθώριο της κλήρωσης, τα σωματεία είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τη διοίκηση της ΕΠΣΗ κάποια σημαντικά θέματα.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η διαιτησία, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Κώστα Μπουμάκη να εκφράζει παράπονα, όπως αντίστοιχα έγινε από τους εκπροσώπους της Μινωικής και του Μαραθώνα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργος Ιωαννίδης υπερασπίστηκαν τους νέους διαιτητές, τονίζοντας ότι το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News