Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πρόκριση στις καθυστερήσεις για ΠΑΝΟΜ

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πρόκριση στις καθυστερήσεις για ΠΑΝΟΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλίτωσαν αποκλεισμό-σοκ οι Μαλιώτες, νίκησαν 1-2 τον Κεραυνό με δύο γκολ στην εκπνοή

Κατάματα με αποκλεισμό-σοκ από το Κύπελλο ΕΠΣΗ βρέθηκε ο ΠΑΝΟΜ αλλά τελικά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε με 1-2 του Κεραυνού.

Έτσι ο ΠΑΝΟΜ είναι η ομάδα που συμπλήρωσε το παζλ της 3ης φάσης, όπου ήδη είχαν οι: Μινωική, Γούβες, Ηρόδοτος, Ανθεστίων, Ρούβας, Ποσειδώνας, Μαραθώνας, Ρωμανός, ΠΑΟΚ, Θέρισσος, ΟΦ Αρκαλοχωρίου, ΠΟΑ, Γιούχτας και Γιούχτας 2010, με την κλήρωση της 3ης φάσης να έχει προγραμματιστεί από την ΕΠΣΗ για αύριο στις 19:00 στο Star Café στο Γάζι. Ο Κεραυνός προηγήθηκε στο σκορ στο 60’ με τον Μανιαδάκη. Στο 89’ ο Κεφαλούκος ισοφάρισε 1-1 και στο 91’ με εύστοχο πέναλτι του Συσκάκη σημειώθηκε το νικητήριο 1-2 για τον ΠΑΝΟΜ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κονσολάκης, Μαυρογιαννάκης, Παπαδάκης (65’ Τσιχλάκης), Εργαζάκης, Ένο, Τσιμηνικάκης, Δρίτσας, Ανδρουλάκης, Μανιαδάκης (86’ Τσουγκράνης), Μανουσάκης (82’ Σαμπροβαλάκης), Ζούζουλας (60’ Ξυλούρης).

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Κωνσταντινίδης, Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Τασούλης, Δαριβιανάκης, Κεφαλούκος, Καπετανάκης (65’ Μπιτζανάκης), Κλινάκης, Μυλωνάς, Συσκάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News