ΑΕ Κατσαμπά: «Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι»

Ποδόσφαιρο
ΑΕ Κατσαμπά: «Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του σωματείου μετά την καταστροφή του γηπέδου

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΕ Κατσαμπά, μετά από την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση που έγινε λόγω της καταστροφής του γηπέδου. Η ΑΕΚ ζητά την βοήθεια της Πολιτείας για την αποκατάσταση των ζημιών και ευχαριστεί όλα τα σωματεία και την ΕΠΣΗ για την συμπαράσταση…

Η ανακοίνωση αναλυτικά

«Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα με θέμα την καταστροφή του γηπέδου μας από τις πρωτοφανείς σε ένταση καιρικές συνθήκες έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: Η διοίκηση, οι Φίλοι της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε με κάθε κόστος και αυτό το πρόβλημα που βρέθηκε μπροστά μας.

Έχουμε αντεπεξέλθει σε χειρότερες καταστάσεις και η αγάπη όλων μας για το σωματείο και την συνοικία μας, μας γεμίζουν δύναμη, αντοχή και υπομονή. Είναι ήδη συγκινητική η υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας και εμείς σαν διοίκηση δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της.

Θέλουμε να ζητήσουμε την άμεση βοήθεια από την Περιφέρεια Ηρακλείου, από τον Δήμο Ηρακλείου, από την Γεν. Γραμ. Αθλητισμού και από κάθε αρμόδιο φορέα για την αποκατάσταση των ζημιών στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια έτσι ώστε να μας επιτραπεί να γυρίσουμε το συντομότερο στο γήπεδο μας με ασφάλεια. Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι σε αυτό το γήπεδο προπονούνται πάνω από 120 μικροί και μεγάλοι αθλητές καθημερινά. Καθημερινά σε αυτό το γήπεδο παράγετε πολιτισμός από αθλητές και προπονητές. Θα είναι κοινωνικό έγκλημα αν αφήσουμε στην τύχη της όλη αυτή την προσπάθεια. Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους φορείς να υλοποιήσουν επιτέλους ένα μακροχρόνιο αντιπλημμυρικό έργο για όλη την περιοχή του Καρτερου γιατί κάθε χρόνο θα έχουμε τα ίδια προβλήματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Ηρακλείου για την άμεση συμπαράσταση και για την διάθεση τους σε βοήθεια, πραγματικά νιώθουμε συγκινημένοι και περήφανοι για αυτούς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρο της κ. Τζώρτζογλου για την άμεση συνδρομή του σε βοήθεια και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτόν.

Τέλος θέλουμε να αναφέρουμε την ξεχωριστή συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών μας και του προπονητή μας που από την πρώτη στιγμή είναι στον χώρο του γηπέδου και στο έκτακτο ΔΣ. Δείχνοντας μας έμπρακτα ότι είμαστε πραγματικά μια οικογένεια που με ανιδιοτέλεια και όλοι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε και το πιο μεγάλο πρόβλημα.

Το ΔΣ της ΑΕΚατσαμπά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News