Ποσειδώνας: «Είμαστε σε αδιέξοδο, να φτιαχτεί το Ικάριο»

Ποδόσφαιρο
Ποσειδώνας: «Είμαστε σε αδιέξοδο, να φτιαχτεί το Ικάριο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήττεται σοβαρά και ο ιστορικός σύλλογος από την καταστροφή στο γήπεδο της ΑΕΚ

Η καταστροφή από τον «Ηφαιστίωνα» στο γήπεδο της ΑΕΚ στον Καρτερό, πλήττει σοβαρά και τον Ποσειδώνα, αφήνοντας τον ιστορικό σύλλογο χωρίς έδρα για τους αγώνες και τους προπονήσεις του.

Ο Ποσειδώνας εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την καταστροφή του γηπέδου που φιλοξενούταν φέτος και ζητά να φτιαχτεί επιτέλους το Ικάριο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-κραυγή αγωνίας του Ποσειδώνα:

«Στο έλεος το καιρικών συνθηκών και την καταστροφή του γηπέδου της ομάδος που μας φιλοξενούσε την φετινή χρονιά, της ΑΕ Κατσαμπά είμαστε και εμείς. Είμαστε στεναχωρημένοι για την καταστροφή του γηπέδου και για την ομάδα που μας φιλοξενεί. Τα λόγια είναι περιττά ευχόμαστε στην ΑΕ Κατσαμπά γρήγορα να επιστρέψει στο γήπεδο της..

Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και μαζί με την ΑΕΚ, την Τριτωνία που έκανε εκεί μόνο προπόνηση και εμάς που το είχαμε έδρα και προπονητικό κέντρο, τώρα θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για το μέλλον της ομάδος μας. Δυστυχώς το Ικάριο είναι στο έλεος τον ρομά και του Δήμου.

Θέλουμε να γυρίσουμε πίσω αλλά δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να φτιάξουμε μόνοι μας τα αποδυτήρια εκεί. Πραγματικά είμαστε απογοητευμένοι όλοι στην διοίκηση και μαζί μας όλοι οι ποδοσφαιριστές που μας ρωτάνε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πραγματικά είμαστε σε αδιέξοδο.

Φέτος κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να βγει η ομάδα από τον βάλτο που ήταν τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς όμως μετά αυτό το συμβάν και με ζημιές καθώς είχαμε όλο μας το υλικό στο γήπεδο δεν ξέρουμε πως θα αντεπεξέλθουμε σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε. Ελπίζω να δείξουν όλοι έμπρακτα την αλληλεγγύη στην ΑΕΚατσαμπά και στον Ποσειδώνα... Ζητάμε να φτιαχτεί το Ικάριο. Ένα στολίδι που μόνο οι ρομά το χαίρονται... Καλούμε τον Δήμο και την περιφέρεια να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων και να δώσουν μια οριστική λύση στο πρόβλημα της ομάδος μας. Το μέλλον είναι δύσκολο και εάν δεν βοηθήσουν νομίζω ότι θα είμαστε μια ομάδα δίχως αύριο…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News