default-image

ΕΠΣ Λασιθίου: Αποχωρεί ο Λουτσέτης αλλά αντιδρούν τα σωματεία

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Λασιθίου: Αποχωρεί ο Λουτσέτης αλλά αντιδρούν τα σωματεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος αλλά η απόφασή του έφερε αντιδράσεις

Σε λίγες εβδομάδες υπάρχουν εκλογές στην ΕΠΣ Λασιθίου, με τον νυν πρόεδρο Σύλλα Λουτσέτη να ανακοινωνει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δ.Σ.

Η απόφαση Λουτσέτη ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις, με τρία ιδρυτικά σωματεία της ΕΠΣ Λασιθίου, η ΑΕΝ, η Νίκη Σητείας και ο Πύργος Καλού Χωριού να του ζητούν να συνεχίσει το έργο του, εκφράζοντας τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Η δήλωση Λουτσέτη είναι η εξής:

«Δεκέμβριος του 2015 Δεκέμβριος του 2019 πέρασαν τέσσερα χρόνια που από αυτό το σημείο ξεκινήσαμε τον αγώνα για τις εκλογές του ΔΣ τις Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ , πράγμα που καταφέραμε στο ακέραιο. Μια πετυχημένη πορεία για αυτά που καταφέραμε για το ποδόσφαιρο του ΛΑΣΙΘΙΟΥ. Με πολλές επιτυχίες του ΟΦΙ με δυο τίτλους για πρώτη φορά στην ιστορία του και τον ευχαριστούμε για αυτό, την αξία συμμετοχή τις ΑΕΝ στην Γ Εθνική και την επάνοδο του ΑΟΑΝ στις μεγάλες κατηγορίες.

Σε όλα αυτά δεν μείναμε αμέτοχοι και το γνωρίζουν όλοι καθώς και σε όλες τις ομάδες που είμασταν και θα είμαστε κοντά τους με μόνο γνώμονα την αλήθεια και τον ίση μεταχείριση προς όλους . Γίναμε ομάδα, ακούστηκε η φωνή μας στα ΔΣ τις ΕΠΟ, εξυγίανση του ταμείου, υλικά σε ομάδες, εκδηλώσεις σε όλα τα διαμερίσματα του νομού, βραβεύσεις, δωρεάν διαιτησίες και πολλά αλλά.

Από σήμερα ξεκινάμε ένα νέο αγώνα για τις επικείμενες εκλογές από το ίδιο σημείο αλλά με μια διαφορά , σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος για το ΔΣ . Μια προδιαγεγραμμένη αποχώρηση για ένα και βασικό λόγο, απλά είμαι πολύ αληθινός για το ποδόσφαιρο...

Θα στηρίξω τους υπόλοιπους συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα δημιουργικά χρόνιας, αν να είμαι μαζί τους .

Σας ευχαριστώ όλους ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ μέχρι τις εκλογές ΣΥΛΛΑΣ ΛΟΥΤΣΕΤΗΣ».

Οι ανακοινώσεις στήριξης σε Λουτσέτη 

Α.Ε. Νεαπόλεως

To Δ.Σ. της ΑΕΝ θέλει να εκφράσει ότι η παρουσία του κ. Σύλλα Λουτσέτη στην Ε. Π. Σ. Λασιθίου είναι απαραίτητη για την ηρεμία του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου.

Η τυχόν φυγή του θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο , κανείς εκτός από εσάς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα , ορθότητα και την ενότητα του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου .

Το ήθος, η εντιμότητα και η ακεραιότητα που έχετε στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο  είναι πρότυπο. Η παρουσία σας στην Ε. Π. Σ. Λασιθίου είχε ως αποτέλεσμα το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο να γίνει  γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Ως σωματείο Α.Ε.Ν. ακούγοντας τα περισσότερα σωματεία του Νομού σας παρακαλούμε για μία ακόμη φορά να παραμείνετε στο τιμόνι του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου

Νίκη Σητείας

Είμαστε μαζί σου Πρόεδρε , σε στηρίζουμε και περιμένουμε να συνεχίσεις το έργο σου. Οι δυνατοί φαίνονται στα δύσκολα. Καλά Χριστούγεννα και ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να μας κάνει όλους σοφότερους. Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και καλύτερες μέρες σε αυτό που όλοι αγαπάμε αλλά μόνο για την πάρτη μας.

Α.Σ. Πύργος Καλού Χωριού.

Εν όψη της  έκφρασης πρόθεσης παραιτήσεως του προέδρου ΕΠΣ Λασιθίου Κου Λουτσετη , το Δ.Σ θέλει να εκφράσει την θλίψη του, διότι πρόκειται για μια προεδρία με ήθος και αξιοπρέπεια την οποία θεωρεί αναντικατάστατη και απαραίτητη στον χώρο του αθλητισμού. Ευχόμαστε να μην γίνει δεκτή η παραίτηση και να συνεχίσει να προσφέρει με την ίδια ανιδιοτέλεια και δύναμη στον αθλητισμό που τόσο έχει ανάγκη από ανθρώπους τέτοιους σε αυτή τη δομή. Καλές εορτές

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News