Τοπικό

Μικτές Κ14: Δύσκολη νίκη με 1-2 για το Ηράκλειο στο Λασίθι

Μετά την Μικτή Κ12 και η Κ14 ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με διπλά χαμόγελα νίκης ξεκίνησε το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα για τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ. Μετά το συγκρότημα Κ12 που επικράτησε με 0-7 του Λασιθίου, ακολούθησε η νίκη με 1-2 σε επίπεδο ομάδων Κ14 (γεν. 2006-07).

Ήταν μια σημαντική αλλά δύσκολη επικράτηση για την Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ, που θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι από το α’ ημίχρονο, αγχώθηκε στο β’ μέρος αλλά τελικά έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Στο 22’ έκανε το 0-1 με απευθείας φάουλ ο Νίκος Βασιλάκης ενώ πολλές ευκαιρίες κυρίως με Πάπα και Κουτσουπιά είχε η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού, που δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου σε αυτό το διάστημα. Στο β’ ημίχρονο, το Λασίθι σε μία αντεπίθεση με τον Φραγκιαδάκη στο 40’ ισοφάρισε 1-1 και πήρε την ψυχολογία αλλά το Ηράκλειο ήταν τελικά αυτό που πήρε τη νίκη με γκολ με σουτ του Χρονάκη στο 50ο λεπτό. Επόμενο παιχνίδι για το Ηράκλειο είναι την προσεχή Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου με αντίπαλο το Ρέθυμνο στο γήπεδο ΠΟΑ.

Η σύνθεση της Μικτής Κ14 ΕΠΣΗ ήταν: Παπαδάκης, Μαυροειδής (65' Καραντινός), Ρολάκης, Περάκης, Βασιλάκης (42' Κατσαβούνης), Κουτσουπιάς, Νοικοκυρακης, Κώττας (42' Καρπαθάκης), Γκιαουράκης (53' Ντουράκης), Πάπα (53' Αδαμάκης), Γκούντελος (42' Χρονάκης)

Σχόλια