ΕΠΣΗ: Σύσκεψη για τον β΄γύρο της κατηγορίας "Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού"

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Σύσκεψη για τον β΄γύρο της κατηγορίας "Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από συζήτηση και προτάσεις που κατατέθηκαν οι ομάδες, η τελευταία αγωνιστική του 2019 και συγκεκριμένα η 16η θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου...

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη με τα σωματεία της Α1 Κατηγορίας «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με την διαμόρφωση του προγράμματος του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Την Επιτροπή Πρωταθλήματος εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Θεόφιλος Ασλάνης και το μέλος Γιώργος Φανουράκης ενώ έδωσε το παρών στο ξεκίνημα της συνάντησης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου. Από πλευράς σωματείων εκπροσωπήθηκαν: Μοίρες, ΑΟΤ, Δαμάστα, Αλμυρός, Γόρτυς, Ανθεστίων, Μινωική και Ρωμανός.

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΣΗ αναφέρει:

"Μετά από συζήτηση και προτάσεις που κατατέθηκαν οι ομάδες, η τελευταία αγωνιστική του 2019 και συγκεκριμένα η 16η θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια το πρωτάθλημα θα διακοπεί για την περίοδο των εορτών και θα επαναρχίσει στις 11-12 Ιανουαρίου. Επίσης δεν θα ισχύσει η εμβόλιμη Τετάρτη για την 22η αγωνιστική.

Με αυτές τις αλλαγές αντί τέλη Φεβρουαρίου, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί μέσα Μαρτίου. Ωστόσο αν χρειαστούν Play Off, η διαδικασία θα γίνει σε ρυθμούς express καθώς μέχρι τις 13 Απριλίου θα πρέπει η ΕΠΣΗ να δηλώσει τον δευτεραθλητή, που θα δώσει μπαράζ με τους άλλους δευτεραθλητές της Κρήτης για να διεκδικήσει άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το αναμορφωμένο πρόγραμμα της Α1 ΕΠΣΗ «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» θα κοινοποιηθεί προσεχώς από την Επιτροπή Πρωταθλήματος."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News