Στα χέρια του ΠΑΟΚ το γυμναστήριο του γηπέδου!

Ποδόσφαιρο
Στα χέρια του ΠΑΟΚ το γυμναστήριο του γηπέδου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σωματείο του Κρουσώνα αναλαμβάνει την εκμετάλλευση και διαχείρισή του

Ένας στόχος της διοίκησης του ΠΑΟΚ γίνεται πραγματικότητα καθώς το σύγχρονο γυμναστήριο που είχε δημιουργηθεί στο γήπεδο του Κρουσώνα από την απερχόμενη δημοτική αρχή, περνά πλέον στα χέρια του σωματείου, που αναλαμβάνει την εκμετάλλευση και διαχείριση του.

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Μία μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟ Κρουσώνα, καθώς άλλος ένας στόχος της διοίκησης παίρνει σάρκα και οστά. Το υπερσύγχρονο γυμναστήριο που κοσμεί το χώρο του γηπέδου μας εδώ και ένα χρόνο… από σήμερα περνάει στην εκμετάλλευση και διαχείριση του ΠΑΟΚ… Του ΠΑΟΚ που μεγαλώνει και εκτός αγωνιστικών χώρων… Του ΠΑΟΚ της καρδιάς και της ψυχής του Κρουσώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην απερχόμενη δημοτική αρχή για την υλοποίηση ενός τόσου μεγάλου έργου για την κοινωνία μας, καθώς και για την τωρινή δημοτική αρχή για την εμπιστοσύνη του εγχειρήματος, της διοίκησης του ΠΑΟΚ και τη δύναμη που μας δίνουν με αυτήν τους την απόφαση. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φορείς του Κρουσώνα που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στο Δ.Σ του ΠΑΟΚ σε μία τόσο στιβαρή και σοβαρή διεκδίκηση.

Το αθλητικό κέντρο Κρουσώνα που θα αφήσουμε κληρονομιά στις επόμενες γενιές και στις επόμενες διοικήσεις θα είναι σημείο αναφοράς για όλη την ευρύτερη περιοχή του Κρουσώνα καθώς και του Δήμου Μαλεβυζίου. Άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο στο ήδη υπάρχον μόλις άνοιξε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News