ΕΠΣΗ: Σήμερα τα «βαφτίσια» των πρωταθλημάτων

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Σήμερα τα «βαφτίσια» των πρωταθλημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα γίνει επίσης η παρουσίαση της νέας χορηγίας του Αντώνη Παπαδάκη στις Μικτές Ομάδες ΕΠΣΗ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έχει τραβήξει φέτος έναν δρόμο διαφορετικό, στέλνοντας μέσα από το ποδόσφαιρο μηνύματα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η σημερινή εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου για την ονοματοδοσία των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Κατηγορίας, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη, που είναι πρεσβευτής του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κρήτη.

Η Α1 Κατηγορία θα έχει την ονομασία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» και η Α2 Κατηγορία την ονομασία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ», στηρίζοντας έτσι τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον σύλλογο «Δικαίωμα στη Ζωή». Μάλιστα για το «Δικαίωμα στη Ζωή» στιςΓούβες ο πρόεδρος τους Δήμος Φουντουλάκης (φωτογραφία) ήταν εκείνος που είχε πάρει την πρωτοβουλία για την στήριξη του συλλόγου από την ομάδα του.

Επίσης θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φετινής χορηγίας του ΧΡΥΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ κ. Αντώνη Παπαδάκη στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ. Την εκδήλωση θα τιμήσουν εκπρόσωποι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Δικαίωμα στη Ζωή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News