Αυτοψία στο γήπεδο Κρουσώνα με φόντο τον τελικό Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο
Αυτοψία στο γήπεδο Κρουσώνα με φόντο τον τελικό Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του δήμου Μαλεβιζίου

Τον σπουδαιότερο αγώνα της ιστορίας του θα φιλοξενήσει σε λίγους μήνες το γήπεδο του Κρουσώνα, καθώς εκεί έχει οριστεί να γίνει ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Με φόντο αυτό τον αγώνα αλλά και γενικότερα για βελτιώσεις και έργα που απαιτούνται, αντιπροσωπεία του δήμου Μαλεβιζίου επισκέφτηκε την Τετάρτη τις γηπεδικές καθώς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Χαράλαμπος Κουτσογιάννης καθώς και ο ειδικός σύμβουλος και υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου κ. Νικόλαος Πατραμάνης.

Επιπλέον θέλησαν να μάθουν τι γίνεται με το μείζον θέμα που αφορά το υπερσύγχρονο γυμναστήριο που βρίσκεται στο γήπεδο, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Κώστα Μπουμάκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου να δίνουν το παρών και να κάνουν τις επισημάνσεις τους.

Όπως τονίζουν μάλιστα, επιθυμούν να γίνει το γήπεδο του Κρουσώνα πόλος έλξης αθλητισμού - πολιτισμού-παραγωγής αθλητών-πρωταθλητών. Οι κ.κ. Κουτσογιάννης και Πατραμάνης εξέφρασαν την στήριξη τους τόσο στα έργα που πρέπει να γίνουν όσο και στο σχέδιο του ΠΑΟΚ για άνοιγμα προς την ευρύτερη περιοχή, ως σημείο αναφοράς στις αθλητικές υποδομές και για τον λόγο αυτό την Παρασκευή (08/11) θα ενημερωθεί από το Δ.Σ. και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κύριος Μενέλαος Μποκέας

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ευχαριστεί και εύχεται από καρδιάς στην υλοποίηση των έργων, μα και στην βοήθεια για να γίνει ο χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κρουσώνα κοιτίδα αυριανών υγειών πολιτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News