Τέλος ο Σουτζής από Δαμάστα - Χατζησεβαστός προ των πυλών

Ποδόσφαιρο
Τέλος ο Σουτζής από Δαμάστα - Χατζησεβαστός προ των πυλών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με Σουτζη αποτελούν παρελθόν και οι Λεκάκης - Δημητριάδης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Δαμάστα με τον προπονητή Μανόλη Σουτζή και τους συνεργάτες του Αντώνη Λεκάκη και Αχιλλέα Δημητριάδη να αποτελούν παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Η Δαμάστα έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον Αλμυρό και όλα δείχνουν ότι θα την κοουτσάρει ο νέος προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Δαμάστας

"O Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μανόλη Σουτζή, τον συνεργάτη του Αντώνη Λεκάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αχιλλέα Δημητριάδη.

Ήταν τιμή για το σωματείο της Δαμάστας που συνεργάστηκε με τον Μανόλη Σουτζή, τόσο ως προπονητή όσο και ως άνθρωπο, αφήνοντας την σφραγίδα του με την περσινή ιστορική άνοδο της Δαμάστας στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ αλλά και την ολοκλήρωση της πορείας ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ενώ αυτός ο κύκλος κλείνει με την Δαμάστα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί θερμά τον κ. Σουτζή για την προσφορά του στην ομάδα από πέρυσι τον Μάρτιο, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, όπως ευχαριστεί θερμά και τους Αντώνη Λεκάκη και Αχιλλέα Δημητριάδη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην φετινή σεζόν. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους πορεία…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News