Ανέλαβε τον πάγκο του ΑΟΤ ο Πέτρος Μαρινάκης

Ποδόσφαιρο
Ανέλαβε τον πάγκο του ΑΟΤ ο Πέτρος Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει εκεί όπου μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν προπονητής στην Ακαδημία

Το Τυμπάκι φαίνεται ότι… ταιριάζει φέτος στον Πέτρο Μαρινάκη, καθώς επιστρέφει εκεί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ μετά την παραίτηση του Μιχάλη Κουτεντάκη.

Ο «Πετράν» ήταν μέχρι πρόσφατα προπονητής στην Ακαδημία του ΑΟΤ, στη συνέχεια πήγε για λίγο διάστημα στον Άγιο Νικόλαο ως συνεργάτης του Ανδρέα Σκέντζου, όπως προέκυψε η πρόταση από την ομάδα του Τυμπακίου και θα βρεθεί ξανά σε γνώριμα λημέρια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΤ:

«Ο ΑΟΤυμπακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Πέτρο Μαρινάκη.

Ο Πέτρος Μαρινάκης έχει γράψει την δική του ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία του, τις γνώσεις του και την αγάπη του θα βοηθήσει την ομάδας μας στο νέο δρόμο που ανοίγεται

Ο κ. Μαρινάκης στην προπονητική του καριέρα έχει υπάρξει συνεργάτης επί σειρά ετών των προπονητών του ΟΦΗ στη Super League, ήταν υπεύθυνος στο τμήμα scouting αλλά και Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΟΦΗ αλλά και των αγωνιστικών ομάδων Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στο Ηράκλειο σε Αλμυρό, Μαραθώνα, Ασίτες και τη Νίκη Σητείας την περσινή σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΛ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News