Ικανοποίηση Κυριακίδη - Ορφανίδη για την Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά

Ποδόσφαιρο
Ικανοποίηση Κυριακίδη - Ορφανίδη για την Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσίασαν τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη λειτουργία της Ακαδημίας της ΑΕ Καταμπά έφυγαν από το Ηράκλειο οι προπονητές της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλίας Κυριακίδης (διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου) και Στέλιος Ορφανίδης (προπονητής Κ11 της Ακαδημίας της ΠΑΕ).

Οι δύο προπονητές βρέθηκαν την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουνίου στο γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά στον Καρτερό όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να συνομιλήσουν με τους προπονητές της Ακαδημίας, τα παιδιά και τους γονείς.

Τόσο ο κ. Κυριακίδης όσο και ο κ. Ορφανίδης παρουσίασαν τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ ενώ παράλληλα αξιολόγησαν την ικανότητα των παιδιών της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά, μέσω των προπονήσεων που έγιναν την Παρασκευή αλλά και τους φιλικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου.

Κυριακίδης: «Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ακαδημίας»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε με την λειτουργία της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά ο διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλίας Κυριακίδης. Μετά το τέλος της διήμερης επίσκεψής του έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ακαδημίας γιατί «είναι πιστοί στο πλάνο και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα».

Παράλληλα ο κ. Κυριακίδης επεσήμανε πως είναι εξίσου σημαντικό η δουλειά που κάνουν οι προπονητές να συνεχίζεται από τους γονείς στο σπίτι. Αυτό, μάλιστα, τονίστηκε κατά την ενημέρωση που πραγματοποίησε με τους γονείς στο γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά.

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΑΕ Κατσαμπά, πραγματοποιήσαμε επιμορφωτική επίσκεψη που εμπεριείχε και ενημέρωση προς τους γονείς.

Ουσιαστικά η ενημέρωση έγινε για να γνωρίζουν οι γονείς και να μπορούν να ερμηνεύσουν την ποιοτική δουλειά που πραγματοποιούν όλοι οι άνθρωποι της ΑΕ Κατσαμπά καθώς και να αντιληφθούν καλύτερα την κουλτούρα συνεργασίας που πρέπει να έχουμε.

Η καλή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕ Κατσαμπά πρέπει να συνεχίζεται στο σπίτι από τους γονείς, οι οποίοι θέλουμε να είναι συνεργάτες – γονείς.

Συγκεκριμένα, οι γονείς μπορούν να είναι εκείνοι που μαζί με τους προπονητές μπορούν να καθορίσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο πρωτίστως την ψυχική ανάπτυξη του παιδιού αλλά και την ποδοσφαιρική ανάπτυξη.

Αυτό που ήταν πολύ εντυπωσιακό για εμάς, μετά το τέλος της ενημέρωσης που κάναμε στους γονείς, ήταν ότι πραγματικά συναντήσαμε μία πολύ ωραία παρέα. Οι γονείς έχουν δημιουργήσει μία μικρή κοινότητα μεταξύ τους κι ακριβώς αυτό θέλουμε να διευρύνουμε και να μεταφέρουμε μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι ένα λαοφιλές άθλημα που δημιουργεί κοινότητες. Η κοινότητα είναι μία πολύ καλή αρχή ώστε τα παιδιά να μπορούν να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα αξιακό σύστημα το οποίο θα τους δώσει τα εφόδια για να επιτύχουν μ’ ότι καταπιαστούν στην ζωή τους», επεσήμανε κατά τις δηλώσεις του ο κ. Κυριακίδης.

Στέλιος Ορφανίδης: «Στην Ακαημία της ΑΕ Κατσαμπά γίνεται μία σπουδαία δουλειά»

Για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά αναφέρθηκε και ο προπονητής Κ11 της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Στέλιος Ορφανίδης.

Ο ίδιος, μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας του ότι το γήπεδο είναι μακριά από το κέντρο του Ηρακλείου τονίζοντας παράλληλα πως η προσπάθεια που πραγματοποιούν όλοι οι άνθρωποι της Ακαδημίας είναι αξιέπαινη.

Αναλυτικά ανέφερε: «Έχουμε έρθει σε μία Ακαδημία που λειτουργεί σύμφωνα με τα πλαίσια και τα δεδομένα που θέλουμε εμείς σαν κεντρική Ακαδημία. Εδώ γίνεται μία πολύ σπουδαία και δύσκολη προσπάθεια από τους ανθρώπους της Ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά στο να κρατήσουν τα παιδιά μέσα σ’ αυτό το γήπεδο, δεδομένου πως το συγκεκριμένο γήπεδο είναι μακριά από το Ηράκλειο και η πρόσβαση δεν είναι εύκολη. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια που κάνουν οι προπονητές αλλά και τα μέλη της διοίκησης είναι αξιέπαινη και μακάρι να γίνονται τέτοιες προσπάθειες σε όλες τις Ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, που έχουν δύσκολή πρόσβαση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News