Παρέλασαν και έστειλαν κοινωνικά μηνύματα τα «Αλμυράκια»

Ποδόσφαιρο
Παρέλασαν και έστειλαν κοινωνικά μηνύματα τα «Αλμυράκια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράδειγμα προς μίμηση στον αθλητικό χώρο η Ακαδημία του Αλμυρού

Η κεντρική λεωφόρος του Γαζίου γέμισε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου παιδικά χαμόγελα, με την Ακαδημία του Αλμυρού να δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην Παρέλαση!

Η Ακαδημία του Αλμυρού συμμετείχε με πολλούς από τους μικρούς της αθλητές στην παρέλαση καθώς ήταν πολλά και εκείνα τα παιδιά της Ακαδημίας που παρέλασαν με τα σχολεία τους.

Τα «Αλμυράκια» μαζί με τους προπονητές τους, συμμετείχαν με χαμόγελο και υπερηφάνεια, ντυμένα ομοιόμορφα με πορτοκαλί μπλουζάκια και κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτή η δράση που κατατάσσει την Ακαδημία του Αλμυρού ως παράδειγμα προς μίμηση στον αθλητικό χώρο.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες στο γήπεδο του Αλμυρού βρίσκεται σε εξέλιξη η δράση «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς», δηλαδή η συλλογή καπακιών από άδεια μπουκάλια, προκειμένου να διευκολύνουν την ζωή των συνανθρώπων μας με αναπηρία. Με την παρότρυνση των προπονητών της Ακαδημίας Παναγιώτη Λαδουκάκη, Κώστα Κουντούρη, Θανάση Γεωργίου, Θανάση Τοπούζη, Δημήτρη Κοιλιάρα, Μηνά Πλουμή, Αλέξανδρου Μπαρμπαλιά και του υπεύθυνου των Ακαδημιών Πολύδωρα Σταματάκη ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της συλλογής και τα καπάκια μετέφερε στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας ο Παναγιώτης Λαδουκάκης. Η δράση «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς» συνεχίζεται με μεγάλη ευαισθητοποίηση από τα παιδιά και όλη την οικογένεια του Αλμυρού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News