Το συγκινητικό αντίο του Χατζησεβαστού

Ποδόσφαιρο
Το συγκινητικό αντίο του Χατζησεβαστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι λέει στην επιστολή αποχώρησης από τη Μινωική μετά από τέσσερα χρόνια

Η Μινωική επικράτησε με 4-2 του ΟΦΑ το Σαββατο όμως το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα της Φορτέτσας πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Γιάννη Χατζησεβαστού από τον πάγκο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στους παίκτες, στους συνεργάτες του και στους παράγοντες, με τον ίδιο να αναφέρει στην επιστολή του ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα, ζητώντας συγνώμη απ’ όσους έκαναν προσπάθειες να τον μεταπείσουν. Αναλυτικά ο Γιάννης Χατζησεβαστός αναφέρει:

"Φεύγω γεμάτος συναισθήματα, αγάπη και εκτίμηση, πράγματα που δύσκολα βρίσκεις σε ομάδες, άλλα τα βρίσκεις εύκολα σε οικογένειες και η Μινωική ήταν η οικογένεια μου για 4 χρονιά.

Θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου και εκεί έκανα μόνο φίλους, αφήνω πίσω μου ένα έργο που ήταν ο στόχος της διοίκησης να δημιουργήσει μια ομάδα με δικούς της παίκτες και νέα παιδιά. To πετύχαμε μαζί με την διοίκηση. Μία διοίκηση που ήταν πάντα κοντά μας.

Τους ζητάω συγγνώμη από αυτούς και τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πάντα για να με μεταπείσουν άλλα εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση μου. Tο ματς με τον ΟΦΑ είναι το τελευταίο μου!

Τους ευχαριστώ όλους με τους οποίους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια. Tον πρόεδρο Αλατσατιανό Βαγγέλη για το ήθος του και την προσωπικότητα του όλους τους συμβούλους παλιούς και νέους τον φροντιστή μας, τον συνεργάτη μου Μπάμπη Ντάγκινη που έχει πολύ μέλλον, τους έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα έπαιρναν τα δίπλα χρήματα και είναι αυτοί που παίρνουν στις πλάτες τους την ομάδα στα δύσκολα, τα νέα παιδιά να μην σταματήσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε άλλα θέλω να σταθώ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ τον Νίκο Διλβόη. Τον ευχαριστώ για όλα...!!!!

Καλή τύχη στην Μινωική γιατί αυτό της λείπει μέχρι τώρα και τυχερός θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας αυτής και του εύχομαι να γευτεί τις χάρες που έζησα κι εγώ!!!!!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News