Εντυπωσιάζουν και εκτός γηπέδων τα «Αλμυράκια»!

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιάζουν και εκτός γηπέδων τα «Αλμυράκια»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια μεγάλη οικογένεια έχει εξελιχθεί φέτος η Ακαδημία του Αλμυρού

Από την πρώτη στιγμή της αναδιοργάνωσης του Αλμυρού σε όλα τα επίπεδα δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές, στις εγκαταστάσεις, στην βελτίωση της Ακαδημίας, με τον γνωστό επιχειρηματία κ. Πολύδωρο Σταματάκη να αναλαμβάνει αυτό το νευραλγικό κομμάτι του σωματείου.

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εντυπωσιακά, με την Ακαδημία του Αλμυρού να έχει εξελιχθεί φέτος σε μια μεγάλη οικογένεια και τα «Αλμυράκια» να εντυπωσιάζουν μάλιστα και εκτός γηπέδων.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η πρωτοβουλία ώστε όλα τα παιδιά και οι προπονητές να παρακολουθήσουν την παράσταση «Atmosphere», ως μια από τις πρώτες ενέργειες (σ.σ. θα ακολουθήσουν και άλλες) από το Δ.Σ. του Αλμυρού, με στόχο την κοινωνικοποίηση των παιδιών εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να νιώσουν "ομάδα" αλλά και μια μεγάλη καλή παρέα και να διασκεδάσουν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Μάλιστα, ενώ τα παιδιά διασκέδαζαν στην παράσταση, οι γονείς δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και οργάνωσαν ένα μπάρμπεκιου στο γήπεδο που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Τα έξοδα των εισιτηρίων της Ακαδημίας στην παράσταση καλύφθηκαν από το Δ.Σ ενώ οι μεταφορές ήταν μια ευγενική χορηγία του γραφείου Tourline…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News