Κύπελλο ΕΠΣΗ: Μάχη πρωτοπόρων με τη Δαμάστα να φιλοξενεί τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Μάχη πρωτοπόρων με τη Δαμάστα να φιλοξενεί τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα με δράση στα γήπεδα του Ηρακλείου...

Η πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ  ανέδειξε σημαντικά ζευγάρια και το σπουδαιότερο από αυτά μονομαχεί σήμερα για την πρόκριση, με την Δαμάστα να φιλοξενεί στις 15:30 τον Ηρόδοτο. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι ότι και οι δύο ομάδες είναι αήττητες και πρωτοπόρες στα πρωταθλήματά τους! Ο Ηρόδοτος έχει «3 στα 3» στην Γ’ Εθνική και η Δαμάστα «4 στα 4» στην Α1 ΕΠΣΗ. Να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και σε φιλικό προετοιμασίας πριν ένα περίπου μήνα στη Νέα Αλικαρνασσό και είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 1-1.

Ο Τάσος Τριανταφύλλου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι ο μεγάλος απόντας της Δαμάστας, με τον προπονητή Μανόλη Σουτζή να τονίζει σε δήλωσή του: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα και ο Ηρόδοτος είναι το φαβορί. Κι εμείς όμως θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, όπως κάναμε και πέρσι που η Δαμάστα έφτασε ως την ημιτελική φάση. Πιστεύουμε στην ομάδα, πιστεύουμε στους παίκτες, έχουν δείξει χαρακτήρα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος ότι ανάλογο χαρακτήρα θα δείξουν και στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο. Αντιμετωπίζουμε τον Ηρόδοτο με σεβασμό όχι όμως με φόβο και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να παλέψουμε για την πρόκριση».

Από την άλλη πλευρά ο φιλοξενούμενος Ηρόδοτος έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά το «διπλό» στον Άγιο Νικόλαο, με τον προπονητή Νίκο Σουργιά να επισημαίνει: "Το Κύπελλο ΕΠΣΗ είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και ρόστερ μεγαλύτερης κατηγορίας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί".

Διαιτητής ο Βισκαδούρος

Το σημαντικότερο ματς της ημέρας στο γήπεδο της Δαμάστας θα το διευθύνει ο Μάριος Βισκαδούρος. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα είναι:

Σήμερα (15:30)

*Δαμάστα-Ηρόδοτος (γηπ. Δαμάστας): Βισκαδούρος Μ., Δασκαλάκης Ι., Σφακιανάκης Δ.

*Μεταξοχώρι-Ρούβας (γηπ. Μεταξοχωρίου): Δασκαλάκης Α., Κατσογιάννης, Σιγανού.

*Θέρισσος-Ασήμι (γηπ. Λίντο): Βασάκης, Ελευθεράκης, Ζαχαριά.

*Ασίτες-Μοίρες (γηπ. Ασιτών): Σαμιωτάκης, Καούρας, Κλαμπατσέας.

Σήμερα (16:00)

*ΟΦΑΜ-Χερσόνησος (γηπ. ΕΓΟΗ): Χαραλαμπάκης, Χριστουλάκης, Σαρόγλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News