Προκρίσεις για ΠΑΝΟΜ, ΟΦΑ, Ποσειδώνα και Γούβες

Ποδόσφαιρο
Προκρίσεις για ΠΑΝΟΜ, ΟΦΑ, Ποσειδώνα και Γούβες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί πέρασαν στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Πολλά γκολ και επικράτηση των φαβορί στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, καθώς κέρδισαν οι ομάδες που παίζουν σε παραπάνω ερασιτεχνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε τέσσερις αγώνες. Εύκολη νίκη σημείωσε ο ΠΑΝΟΜ, που νίκησε τα Κανάρια, ομάδα Β’ ΕΠΣΗ, πετυχαίνοντας 4 γκολ, ενώ ο ΠΑΟ Γουβών νίκησε στο εκτός έδρας παιχνίδι το Άλογο Μαλεβιζίου με σκορ 2-7.

Στο γήπεδο των Ανωγείων, η τοπική ομάδα έπαιζε με τον Όμιλο Φιλάθλων Αρκαλοχωρίου. Η ομάδα των Ανωγείων προηγήθηκε στο σκορ με τον Μανόλη Σπαχή, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 105’ ο Μουρτζάκης ισοφάρισε. Η παράταση του αγώνα έδειξε νικητή την ομάδα του Αρκαλοχωρίου, αφού κατάφερε και πήρε τη νίκη στο 110’ με τον Τριανταφυλλάκη. Ο αγώνας επισκιάστηκε, ωστόσο, από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της ομάδας των Ανωγείων, του Μάνου Τσαχάκη.

Το παιχνίδι Ραύκος-Ποσειδώνας έληξε ισόπαλο, με τη καθεμία ομάδα να πετυχαίνει και από ένα γκολ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, με την ομάδα του Αγίου Μύρωνα να χάνει στα πέναλτι.

Αναλυτικά τα σκορ των αγώνων:

Αετός Ανωγείων-ΟΦΑ: 1-2 (καν.αγ.: 1-1)

Ραύκος-Ποσειδώνας: 5-6 πεν. (καν.αγ.: 1-1)

Κανάρια-ΠΑΝΟΜ: 0-4

Άλογο Μαλεβιζίου-ΠΑΟ Γουβών: 2-7

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News