Θερμές ευχαριστίες της Δαμάστας στην Τριτωνία

Ποδόσφαιρο
Θερμές ευχαριστίες της Δαμάστας στην Τριτωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άψογη φιλοξενία στο Αστρίτσι και ισχύς εν τη ενώσει για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την Τριτωνία και την φιλοξενία που παρείχε στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Αστρίτσι εξέδωσε ο ΑΟ Δαμάστας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι αντιπροσωπεία των δύο ομάδων θα πάει τις επόμενες ημέρες στα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να παραδώσει το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις εισπράξεις του αγώνα και κατόπιν απόφασης της Τριτωνίας, θα διατεθούν για την στήριξη του οργανισμού…

«Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. της Δαμάστας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο αδελφό σωματείο της Τριτωνίας, στον πρόεδρο κ. Πάρη Τζόρβα, το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Δημήτρη Χρονάκη αλλά και το φίλαθλο κόσμο της Τριτωνίας για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην Δαμάστα, στο πλαίσιο του αγώνα που έγινε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι η όποια «αντιπαλότητα» περιορίζεται για 90 λεπτά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και θα πρέπει πάντα να αναδεικνύονται ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και το ευ αγωνίζεσθε. Επίσης, ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο της Δαμάστας που έδωσε το παρών σε ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας.

Πάνω απ’ όλα όμως μέσα από αυτή την αναμέτρηση εξυψώθηκε η κοινωνική αλληλεγγύη, με την απόφαση της Τριτωνίας να διαθέσει τα έσοδα από τα εισιτήρια για την στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ως επίσημος πρεσβευτής του οργανισμού στην Κρήτη, ο ΑΟ Δαμάστας συγχαίρει και ευχαριστεί το αδελφό σωματείο της Τριτωνίας γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τις δύο ομάδες θα μεταβεί στα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Ηράκλειο για να παραδώσει το ποσό που συγκεντρώθηκε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News