Τοπικό

«Βράζει» ο Ποσειδώνας για το «Ικάριο», αιχμές για Βαρδαβά!

Άνω κάτω τα ανατολικά προάστια του Ηρακλείου για το γήπεδο

Κόντρα μεταξύ Πόρου και Ποσειδώνα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το «Ικάριο» γήπεδο που βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ένα γήπεδο που είχε ανακοινωθεί ως έδρα του Ποσειδώνα αλλά χθες ο Πόρος παρουσίασε έγγραφο-απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου ότι ανήκει στο δικό τους σωματείο!

Αυτό το γεγονός έφερε μεγάλη αναταραχή στον Ποσειδώνα ενώ ο πρόεδρος του σωματείου και παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιάννης Σφακιωτάκης, σε προσωπική του δήλωση κάνει λόγο για παιχνίδια στις πλάτες του Ποσειδώνα και αφήνει μεταξύ άλλων αιχμές για τη δημοτική αρχή και τον αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά.

Η δήλωση Σφακιωτάκη είναι η εξής:

«Ντροπή να ξεχνάτε την ιστορία του σωματείου μας. Κύριε Βαρδαβά περιμένουμε επίσημα να δει ο κόσμος την διάψευση του Πόρου στο χαρτί που έδειξε στα ΜΜΕ .

Παιχνίδια στις πλάτες μας τέλος. Βγείτε αυτά που μου είπατε να τα πείτε και δημόσια. Σας εκθέτει ο Πόρος και στο γραφείο σας μου ζητούσατε να πέσουν οι τόνοι και βλέπουμε τέτοιες ανακοινώσεις.

Πάρτε θέση, 56 χρόνια ιστορία θα την σεβαστείτε όπως μας αρμόζει. Μετά από την στάση του Πόρου μην περιμένετε συγκατοίκηση των δύο ομάδων, βρείτε τους αλλού να πάνε γιατί όπως είπε και ο Δήμαρχος τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ποσειδώνας.

Εκτός εάν δεν έχει λόγο ο Δήμαρχος και κάνετε εσείς κουμάντο που αγαπάτε και τον Πόρο …Τα ψέματα τελείωσαν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια