Κίνηση ανθρωπιάς η Τριτωνία στο ματς με Δαμάστα

Ποδόσφαιρο
Κίνηση ανθρωπιάς η Τριτωνία στο ματς με Δαμάστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα έσοδα της αναμέτρησης που θα γίνει στο Αστρίτσι θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού"

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα έχει την Κυριακή την τιμητική του στο Αστρίτσι, εκεί όπου η Τριτωνία θα παίξει με την Δαμάστα, στην αναμέτρηση δύο αδελφοποιημένων σωματείων.

Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν όλα τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στον οργανισμό, με την Δαμάστα ως επίσημος πρεσβευτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κρήτη να χαιρετίζει αυτή την πρωτοβουλία. Οι ανακοινώσεις των δύο σωματείων:

Τριτωνία: «Η ομάδα μας έχει αναδείξει πολλές φορές ότι ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ Αθλητισμός προσφέρει και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στην Κοινωνία μας. Πιστοί λοιπόν σε αυτήν την προσπάθεια, ενημερώνουμε ότι τα έσοδα από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Κυριακής ΤΡΙΤΩΝΙΑ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ - ΔΑΜΑΣΤΑ στο Αστρίτσι θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ως μια μικρή στήριξη στο έργο τους αλλά και ως ένδειξη παραδειγματισμού. Στηρίζουμε έτσι και την βοήθεια που παρέχει το αδελφό Σωματείο της Δαμάστας, στον εθελοντικό αυτό οργανισμό ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Καλούμε λοιπόν όλους όσους παρευρεθούν στο γήπεδό μας την Κυριακή να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!»

Δαμάστα: «Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. της Δαμάστας με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώθηκαν για την πρωτοβουλία του Α.Π.Σ. Τριτωνία ώστε τα έσοδα του μεταξύ τους αγώνα να διατεθούν για την στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ως επίσημος πρεσβευτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κρήτη, ο ΑΟ Δαμάστας χαιρετίζει την πρωτοβουλία που πήρε το αδελφό σωματείο της Τριτωνίας και τους ευχαριστεί θερμά που δείχνουν το δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από τον αθλητισμό. Ευχόμαστε το παράδειγμα της Τριτωνίας να ακολουθήσουν και άλλα σωματεία του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News