Τοπικό

Δεν κατεβαίνει στην Γ’ ΕΠΣΗ ο Πατούχας

Αναστέλλεται η αγωνιστική δραστηριότητα λόγω προβλημάτων στη συγκρότηση του ρόστερ

Χωρίς εκπρόσωπο θα είναι η Βιάννος στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα, καθώς ο Πατούχας αποφάσισε να αναστείλει την αγωνιστική του δραστηριότητα και να μην πάρει μέρος στην Γ’ ΕΠΣΗ.

Αιτία γι’ αυτό είναι τα προβλήματα στη συγκρότηση του ρόστερ, καθώς 13 παίκτες αποχώρησαν για διάφορους λόγους και στην ομάδα έμειναν μόνο ενεργά δελτία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης η Ακαδημία θα συνεχίσει κανονικά την λειτουργία της. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν από την διοίκηση του Πατούχα είναι:

"Το ΔΣ του «ΟΦΒ Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ» κατόπιν συνεδρίασης, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη μη συμμετοχή της ομάδας μας στις διοργανώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣΗ, περιόδου 2019-2020, καθώς τις τελευταίες μέρες υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις παικτών.

Συγκεκριμένα είχαμε την απώλεια 13 παικτών (επιτυχόντες πανελληνίων εξετάσεων, μεταγραφές, αποχωρήσεις, στρατιωτική θητεία, συμμετέχοντες πανελλήνιων εξετάσεων) αφήνοντας την ομάδα με 10 ενεργά δελτία ποδοσφαιριστών, των περισσοτέρων μικρών σε ηλικία. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι αδύνατη η αντικατάσταση τόσων ποδοσφαιριστών, οπότε κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη η μη συμμετοχή της ομάδας μας στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ.

Επιπροσθέτως, το ΔΣ του σωματείου μας, συνεχίζοντας την προσπάθεια προσφοράς στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας, σκεπτόμενο τις ανάγκες των νέων παιδιών και όχι μόνο, της περιοχής μας, θα επικεντρωθεί στα κάτωθι:

*τη συνέχιση της λειτουργίας της ακαδημίας της ομάδας μας

*την αποκατάσταση των ζημιών του γηπέδου (αποδυτήρια, χλοοτάπητας, πάγκοι κ.α.)

*την εξεύρεση λύσης για το χρέος προς τη ΔΕΗ ώστε να επανασυνδεθεί το ρεύμα

*τη συνέχιση και ολοκλήρωση της διαδικασίας επινοικίασης του γηπέδου, για ορισμένο διάστημα, στο Δήμο Βιάννου.

Στη δύσκολη αυτή προσπάθεια ευελπιστούμε στη βοήθεια κάθε φορέα που αντιλαμβάνεται τη χρησιμότητα και τα πλεονεκτήματα του αθλητισμού, σε μία περιοχή απομακρυσμένη και υποβαθμισμένη όπως τη δική μας. Στόχος μας η επάνοδος της ομάδας μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της επόμενης χρονιάς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια