default-image

Ξεκινά η δουλειά για τις Μικτές Ομάδες ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Ξεκινά η δουλειά για τις Μικτές Ομάδες ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προπονήσεις προεπιλογής το επόμενο διήμερο για την ηλικιακή κατηγορία Κ14 (γεν. 2006-07)

Μπαίνουν στο γήπεδο οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ με τις πρώτες προπονήσεις προεπιλογής που θα γίνουν φέτος υπό τις οδηγίες των ενωσιακών προπονητών Γιάννη Χατζησεβαστού και Αντώνη Μανιδάκη.

Τα πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στις Μικτές Ομάδες είναι εντελώς διαφορετικά καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε να καταργήσει το πρωτάθλημα Νέων Κ16 και σύμφωνα με την οδηγία που έχει δοθεί από την Ομοσπονδία, οι Ενώσεις θα συγκροτήσουν ομάδες Κ14 (2006-07) και Κ12 (2008-09). Ωστόσο δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό τι μορφή θα έχουν τα νέα πρωταθλήματα και πότε θα ξεκινήσουν.

Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ σε συνεργασία με τους ενωσιακούς προπονητές αποφάσισαν αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή να ξεκινήσει η προεπιλογή της Μικτής Κ14 με παίκτες γεννηθέντες 2006-07. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο της Μινωικής με ώρα έναρξης 14:00.

Με έγγραφο που εστάλη στα σωματεία του δήμου Ηρακλείου και των κοντινών δήμων, η Επιτροπή Μικτών τα ενημερώνει για να στείλουν παίκτες των παραπάνω ηλικιών, εφόσον κατά την άποψή τους μπορούν να στελεχώσουν την Μικτή ΕΠΣΗ Κ14. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει προεπιλογή και για άλλες περιοχές (Μεσαρά, Αρκαλοχώρι κλπ) όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ο καταμερισμός των σωματείων γίνεται ως εξής:

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου: Λίντο, Μινωική, ΓΣ Εργοτέλης, Νέοι Εργοτέλη, ΑΕΚ, Αγ.Βαρβάρα, ΑΟ Πόρου, Δίας, Μαραθώνας, Γιούχτας, Γιούχτας 2010, Ελπίδες Καρτερού, Κανάρια, Μαρτινέγκο, Ομόνοια Καλλιθέας, Αγ. Δημήτριος, ΑΟΚ, Δόξα, Ραύκος, Ελπίδες Ηροδότου, Ροδιά.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: ΠΑΕ ΟΦΗ, Ερ.ΟΦΗ, Αθλόπολις, ΠΟΑ, Αλμυρός, ΠΑΟ, ΕΓΟΗ, Κεραυνός, Παναθηναϊκός, Δαμάστα, Εθνικός, Ερμής, ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, Νέοι Ηροδότου, Ποσειδώνας, Άλογο, Δειλινά, Νέοι Αλμυρού, Τύλισος, Θέρισος, Τηγανίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News