Εγκώμια ΕΠΣΗ για Παπαδάκη και Δαμάστα

Ποδόσφαιρο
Εγκώμια ΕΠΣΗ για Παπαδάκη και Δαμάστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άπαντες εντυπωσιασμένοι από την διοργάνωση και την φιλοξενία στο Super Cup

Ο ΠΟΑ ήταν ο μεγάλος νικητής στο συναρπαστικό Super Cup ΕΠΣΗ 2019 και το εξαιρετικό παιχνίδι «έδεσε» ιδανικά με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο της Δαμάστας.

Η ΕΠΣΗ σε ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον πρόεδρο Αντώνη Παπαδάκη και το σωματείο για την άρτια διοργάνωση όπως συνεχάρη και τις δύο ομάδες για το ευ αγωνίζεσθε που επέδειξαν. Αναλυτικά:

«Mε απόλυτη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το Super Cup ΕΠΣΗ 2019 ανάμεσα στον πρωταθλητή Α1 Κατηγορίας Πόρο και τον Κυπελλούχο ΕΠΣΗ ΠΟΑ.

Η φιλοσοφία της ΕΠΣΗ τέτοιες εκδηλώσεις να διοργανώνονται σε περιοχές της περιφέρειας του νομού Ηρακλείου για άλλη μία φορά δικαιώθηκε, με τη σύμπραξη ασφαλώς του ΑΟ Δαμάστας και του προέδρου του σωματείου, Αντώνη Παπαδάκη. Ο κ. Παπαδάκης εξ’ αρχής είχε υποσχεθεί ότι το Super Cup θα αποτελέσει υπόδειγμα φιλοξενίας και ποδοσφαιρικού πολιτισμού και ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να φέρουν εις πέρας μία άρτια διοργάνωση.

Η διοίκηση της ΕΠΣΗ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη, τους συνεργάτες του και τη διοίκηση του σωματείου αλλά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας και όλους όσους συνέβαλαν στην εξαιρετική διοργάνωση του Super Cup, μια από τις καλύτερες και αρτιότερες στην ιστορία του θεσμού.

Παράλληλα η διοίκηση της ΕΠΣΗ συγχαίρει τόσο τον νικητή ΠΟΑ όσο και τον φιναλίστ Πόρο για την εξαιρετική τους αγωνιστική παρουσία και το ευ αγωνίζεσθε που επέδειξαν σε ένα Super Cup διαφήμιση του ποδοσφαίρου...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News